DSC 0386

Tekerj nyáron is az ELTE-BEAC Cyclinggal!

2017. 04. 13.
DSC 0386

Cycling edzéseinken várunk minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni.

Cycling edzéseinken várunk minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni. Az év minden szakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. A május 15-én induló nyári bérlet 6 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban. Az edzések költségtérítését az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett. (Térkép)

Edzések tervezett időpontjai:

Jelentkezés:

A helyek foglalhatóak a [email protected] email címen. A bérletek megvásárolhatóak nyitva tartási időben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC Irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A szabad helyeket mutató táblázat az alábbi linken és a Facebook oldalunkon érhető el. Természetesen szezon közben is lehet csatlakozni!

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, erasmusoknak és alumniknak 4200Ft (csak Neptun kóddal), külsősöknek 5700Ft. Ez 6 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban.

A lefoglalt helyek befizetési határideje: 2017. május 5.

A regisztrációt követően bérletedet a BEAC Irodában tudod megvásárolni. (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10., I. feljáró 2. emelet). Nyitvatartási idő: hétfő – péntek 08.30-16.30

Figyelem! Alacsony létszám esetén nem indítjuk el a csoportokat, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzés 2017. május 15.

A megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező – sportágfelelős:
Takács Réka
Tel.: 0612090617 (munkaidőben)
Mail: [email protected]

Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech