DSC 6765 1

Tekerj a végtelenbe – és tovább

2015. 11. 19.
DSC 6765 1

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett spinning órákra várnak minden hallgatót és külsőst. Remek lehetőség, hogy egyetemista társaságban, fiatal edzőkkel maradj formában a vizsgaidőszak alatt.

Az emberek többségének újév a fogadalmak napja, de az egyetemisták a szemeszter elején is többször tesznek ígéreteket, amit igyekeznek betartani. Ezek között előkelő helyen szokott szerepelni a sportolás. Mi most ehhez szeretnénk egy remek segítséget nyújtani, ugyanis az ELTE-BEAC és az ELTE Cycling közös szervezésében biztos, hogy rengeteg kalóriát égethettek el.

Az ELTE Cycling fiatal, lelkes csapata mindenkit sok szeretettel vár, aki bele szeretne kóstolni a beltéri tekerés világába. Az év mind a 4 évszakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban sem. Egy-egy évszakbérlet 6 alkalomra jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott időpontban. Az edzések költségtérítését légkésőbb az első edzés előtt rendezni kell. Akár korán kelő típus vagy, akár az esti edzésre szavazol, biztos hogy találsz megfelelő időpontot:

edzesek

Helyszín:

ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, edzőterem a Szertár büfé mellett.

Jelentkezés: A helyek foglalhatóak a [email protected] email címen november 27-ig. A lefoglalt helyek befizetési határideje november 27, ezután a be nem fizetett foglalásokat nem tudjuk fenntartani.
Frissítés: a határidőt kitoltuk mindaddig, amíg a szabad helyek be nem telnek!

A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A szabad helyeket mutató táblázat a lenti linken és a facebook oldalunkon érhető el. Természetesen szezon közben is lehet csatlakozni!

A csoportok telítettségét a folyamatosan frissülő táblázatban találjátok.

Részvételi díj: ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, Erasmusoknak és Alumniknak 4200 Ft (csak Neptun kóddal), külsősöknek 5700 Ft. Ez 6 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban.

Figyelem! Alacsony létszám esetén nem indítunk el a csoportokat, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzésünket 2015. 12. 07-én tarjuk. December 21. – január 3. között téli szünet. A megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, amelynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező – sportágfelelős: Őszi Krisztián (tel.: 0670/381-06-49; e-mail: [email protected])

Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről: ELTE-BEAC Cycling

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech