Spin

Tekerj a végtelenbe - és tovább

2015. 09. 10.
Spin

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett spinning órákra várnak minden hallgatót és külsőst. Remek lehetőség, hogy egyetemista társaságban, fiatal edzőkkel lendülj formába.

Az emberek többségének újév a fogadalmak napja, de az egyetemisták a szemeszter elején is többször tesznek ígéreteket, amit igyekeznek betartani. Ezek között előkelő helyen szokott szerepelni a sportolás. Mi most ehhez szeretnénk egy remek segítséget nyújtani, ugyanis az ELTE-BEAC és az ELTE Cycling közös szervezésében biztos, hogy rengeteg kalóriát égethettek el.

Az ELTE Cycling fiatal, lelkes csapata mindenkit sok szeretettel vár, aki bele szeretne kóstolni a beltéri tekerés világába. Akár korán kelő típus vagy, akár az esti edzésre szavazol, biztos hogy találsz megfelelő időpontot:

cycling

Ha kiválasztottad a neked legjobban tetszőt, nincs más dolgod, mint helyet foglalni a [email protected] címen, és szeptember 11-ig befizetni a bérlet árát. Ezt a BEAC irodában teheted meg (I. lépcsőház II. emelet), ELTE hallgatóként, dolgozóként vagy alumni tagként 7000 ft-ot, míg külsősöknek 9500 ft-ot kell fizetned. Ennyi pénzért 10 edzésen vehetsz részt a felújított edzőteremben, valamint minden egyes alkalomkor pulzusmérő órát is biztosítanak, amelynek segítségével növelni tudod az edzéshatékonyságot.

A csoportok telítettségét a folyamatosan frissülő táblázatban találjátok, további információkért érdemes felkeresni az ELTE Cycling Facebook-oldalát, vagy a sportágfelelős Őszi Krisztiánt keresni.

Szervező – sportágfelelős: Őszi Krisztián
Telefon: 0670/381-06-49 (délután, este)
E-mail: [email protected]

forrás: ELTE Online

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech