Tao kiadvany Oldal 1

Tao program az ELTE sportpályáinak megújulásáért!

2017. 12. 06.
Tao kiadvany Oldal 1

A BEAC-on keresztül lehetőség nyílik az ELTE számára, hogy sportingatlanjait korszerűsítse

A TAO sporttámogatási rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy a nyereséges, társasági adó fizetésére kötelezett vállalkozások - külön anyagi ráfordítás nélkül - támogassák a látvány-csapatsportokat, köztük a kosárlabdát is. A BEAC-on keresztül lehetőség nyílik az ELTE számára, hogy sportingatlanjait korszerűsítse. A klub a 2017/18-as támogatási időszakra a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által jóváhagyott sportfejlesztési programmal rendelkezik.

Az ELTE és a BEAC vezetése elhatározta, hogy 2016-tól nagyszabású, az ELTE több sportlétesítményét érintő tornaterem és sportpálya felújítási programot indít, melyet az MKOSZ jóváhagyott.

A sikeres pályázat alapján megvalósítandó beruházások célja:
- az ELTE gyakorlóiskoláinak tornatermei, sportpályái, öltözői felújítása
- az ELTE Bogdánfy úti Sportcsarnokának felújítása és a Sportcsarnok új kiszolgáló épületének terveinek elkészítése.

A tervek szerint a 2018/2019-es tanévre megújul az ELTE Bogdánfy úti sporttelepe. Két ütemben tervezzük a sporttelep teljes rekonstrukcióját, megőrizve a csarnok multifunkcionalitását. Az első ütemben, 2017/18-ban 150 millió forintból újulhat meg a sportcsarnok. A második ütemben pedig új, a 21. századi sportszakmai elvárásoknak megfelelő kiszolgáló épület készül, mely a kosárlabda mellett az ELTE-s polgárok sportolási és oktatási igényeit is biztosítja. A teljes beruházás közel 1,5 milliárd forintból valósul meg a következő három évben.

A 2017-es TAO kiadványunk az alábbi oldalon elérhető pdf formátumban.

Fejlesszük közösen 30.000 egyetemi polgár sportolási lehetőségeit! Támogassa az ELTE sportéletét! Együtt az egyetemi sportért!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Horváth Enikő
BEAC sporttámogatási vezető
[email protected]
+36 30 453 9232

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech