Összsport

Találd meg a sportágad! Találd meg csapatod az ELTE-BEAC-ban!

2011. 09. 17.
Összsport

Szeptember 22-én az ELTE sportéletének apraja-nagyja kivonul a II. ELTE Sportkampányra, hogy találkozzanak veled. Tudod, hogy mi az a szárazúszás? Próbáltad már a falmászást? Futottál már iránytűvel a kezedben? Vagy éppen a súlylökés vagy a gátfutás jelent számodra kihívást? Esetleg a harcművészetek, az aerobic, vagy az egzotikus hastánc vonzza a fantáziád? Gyere és próbáld ki őket!

Szeptember 22-én az ELTE sportösztöndíjasai és a BEAC szakosztályainak sportolói izgalmas mini programokkal várnak majd titeket a Bogdánfy úton. Így a kampány során nem csak látványos bemutatókat láthattok és híres sportolókkal ismerkedhettek össze, hanem ti is kipróbálhatjátok a különböző sportágakat.

Olyan lesz ez a program, mint egy izgalmas és színes akadályverseny, ahol minden állomáson újabb és újabb kihívás vár rátok. A labdás sportoktól kezdve az állóképességi sportokon át a szellemi sportokig igen színes lesz a kínálat. Érdemes sportosabb öltözékben érkeznetek a helyszínre, hogy minél több programban részt vehessetek.

Időpont: 2011.szeptember 22. 14:00-19:30

Helyszín: BEAC Sportpálya (XI. Bogdánfy u. 10.)

Részletes program: az esemény honlapján

Ha kérdésetek van, hívjatok és írjatok: 20/392-1955 ; [email protected]

Érdemes az egész délutánotokat szabaddá tennetek, hogy velünk tarthassatok, hiszen a napot 18:15-től még egy izgalmas gálamérkőzés is megkoronázza, ahol egyetemünk legújabb kedvencei, az ELTE-BEAC labdarúgó csapata lép majd pályára magyar válogatott labdarúgók ellen!

Zúgjon hát ismét csütörtök este

a „Hajrá ELTE! Hajrá BEAC!”

a Bogdánfy úton.

Kapcsolódó linkek:

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech