Sportkisokos

Szerezd meg és lapozd át a megújult ELTE Sportkisokost!

2015. 08. 12.
Sportkisokos

Az ELTE Sportiroda, az ELTE EHÖK és az ELTE-BEAC csapata augusztus közepére összeállította a legújabb sportos kiadványát, amely körbevezet egyetemünk szabadidő- és versenysport életében.

Ahogyan minden sikeres férfi mögött áll egy nő, úgy minden sikeres ELTE-BEAC szezon mögött áll egy áldozatos munkával elkészített Sportkisokos. Az ELTE Sportiroda, az ELTE HÖK és az ELTE-BEAC csapata augusztus közepére összeállította a legújabb sportos kiadványát, amelynek nyomtatott verziója 10000 példányszámban készült el. Az igényes ajánló valamennyi az ELTE keretein belül űzhető sportágról részletes tájékoztatást nyújt – ami nem csak a gólyák számára nyújthat nagy segítséget.

A kiváló időzítésnek köszönhetően már a Gólyatábori Sportkampány kezdetétől elérhetővé vált a sportkalauz, amellyel a gólyák beiratkozásakor, a sportágválasztó szándékkal meghirdetett ELTE Sport7 idején és az ELTE-BEAC irodájában is viszont találkozhattok.

Annak sem kell csüggednie, aki a nyomtatott verzióhoz nem jutott hozzá, ugyanis honlapunkon elektronikusan is megtalálható, illetve hamarosan az ELTE Online "Mit sportoljak" menüpontja alatt is olvashatjátok az új és színesebb Sportkisokost.

ELTE Sportkisokos 2015

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech