DSC 6567

Sportosan indult az új tanév - ELTE Sport7

2018. 09. 18.
DSC 6567

Idén is több ezer érdeklődőt vonzott a BEAC sportágválasztója, az ELTE Sport7.

Idén is több ezer érdeklődőt vonzott a BEAC sportágválasztója, az ELTE Sport7. Az ELTE és a Diákhitel támogatásával megvalósuló, szeptember 10-14. között zajló rendezvényen a BEAC-ban űzhető valamennyi sportágat ingyenesen próbálhatták ki a résztvevők.

Az aerobiktól a kettlebellig, a polefitnesztől a jógáig, közel 40 sportágat űzhettek a sportolni vágyók. Már rögtön az első napon erősen kezdett a rendezvény, egy gombostűt sem lehetett volna leejteni az ELTE Aerobik kardio-alakforma óráján, de szinte valamennyi edzés teltházas volt.

A Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában, a Vízisporttelepen és több más külső helyszínen is voltak ingyenes programok, így lehetett kajakozni, úszni, vagy akár a modern jazztáncban is egy próbát lehetett tenni.

Az ELTE Sport7-hez egy nyereményjáték is kapcsolódott, aki a helyszínen vett részt a játékban egy BEAC-120-as pólóval, napszemüveggel, tornazsákkal vagy a VIWA Vitaminwater jóvoltából frissítővel is gazdagodott. A játék október 1-ig tart, a fődíj nem más, mint egy, a Decathlon által felajánlott MTB kerékpár, emellett pedig egy 75.000 Ft-os Nike ajándékutalványt, az Eötvös Kiadó jóvoltából ELTE-s ajándékcsomagokat, valamint BEAC-os termékeket is meg lehet nyerni.

A Sport7-et kéthetes gólyatábori, beiratkozási és kollégiumi kampány előzte meg, ahol a 2018/2019-es ELTE Sportkisokost 10 000 példányban osztották ki a BEAC munkatársai.

Aki lemaradt a Sport7-ről, annak sem kell csüggednie, ugyanis a bemutatott sportágak bármelyikéhez folyamatosan lehet csatlakozni az év folyamán. További információk az edzésekről a BEAC honlapján: https://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/

BEAC fotók:

HÉTFŐ

KEDD

SZERDA

CSÜTÖRTÖK

ELTE Online fotók:

HÉTFŐ

KEDD

SZERDA

CSÜTÖRTÖK

PÉNTEK

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech