Asztalenisz41

Sportolj velünk! ELTE-BEAC Asztalitenisz szakosztály

2010. 03. 10.
Asztalenisz41

Egy jó közösség, jó hangulatú edzések és versenyek, e mellett természetesen közös bulik, szövődő barátságok és szép emlékek. Mindezt egy helyen megtalálod, ha csatlakozol asztalitenisz szakosztályunkhoz! Egy ütő, néhány labda és már indulhat is a játék! Téged is várunk!

A BEAC Asztalitenisz Szakosztálya elsősorban az ELTE hallgatói és oktatói számára nyitott. Tagjaink közé várunk hobbi sportolókat, de olyanokat is, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy akár amatőr bajnokságban is kipróbálják magukat, vagy már korábban is játszottak és megismerkedtek a versenyek magával ragadó légkörével.

A Szakosztály tagjai számára biztosítjuk a bajnokságokban való részvétel lehetőségét is. Három csapatunk indult ebben az évben, a BEAC I. és BEAC III. a kerület I. osztályban, valamint a BEAC IV. a kerület II. osztályban.
A versenyek iránt érdeklődőknek biztosítunk edzési lehetőséget, segítségünkkel amatőr versenyzőkké is válhattok akár, de a szabadidő sport jellegű tevékenység iránt érdeklődőket is várjuk sorainkba. Az egyetemközi bajnokságok pedig talán a legizgalmasabbak, melyekre szintén készülhettek velünk!
Az edzések kötetlenek és jó hangulatúak. A tapasztaltabb játékosok segítenek a különböző játékelemek begyakorlásában. Idén heti kétszer tartunk edzéseket (hétfőn és pénteken 17:00-19:30). Az edzések kötetlen légköréből következik, hogy lehet később érkezni, és persze előbb távozni is, hiszen tudjuk, egy egyetemi hallgató vagy dolgozó élete nem mindig kiszámítható. Általában négy asztalt állítunk fel a tornateremben. Természetesen öltöző és zuhanyzási lehetőség is rendelkezésre áll. Az ELTE-sek számára maximális kedvezményeket biztosítunk, így egy jelképes havi tagsági díjért juthattok rendszeres sportolási lehetőséghez.

A szakosztály ideális ELTE-s közösség! A legtöbb karról vannak tagjaink, a diákok mellett több ELTE-s oktató és dolgozó, valamint volt ELTE-s játékosok is találhatóak sorainkban. A közösség a pingpongon kívüli magánéletben is igen aktív,
hiszen a BEAC-ban már hagyománnyá vált, hogy a nagy küzdelmek után a játékosok elmennek együtt lazítani és kikapcsolódni, vagy együtt ünnepeljük a csapattársak születésnapját. Rád is számítunk! Ugorj be hozzánk és ismerkedj meg velünk!

Keress minket e-mailben vagy telefonon!
Dobosy Péter
csapatvezető
[email protected]
20/950-8376

Szakosztályunk plakátja.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech