Sportolj kreditért SPORTKISOKOS 2016 A5 5mm CMYK uj3 ikon

Sportolj kreditért az ELTE-n!

2016. 09. 05.
Sportolj kreditért SPORTKISOKOS 2016 A5 5mm CMYK uj3 ikon

Félévente közel 40 választható testnevelés kurzus kerül meghirdetésre a Neptunban, így biztosan találsz kedvedre valót!

Az egyetemen te alakítod az órarendedet, vigyél bele egy kis sportot! Félévente közel 40 általános testnevelés kurzus kerül meghirdetésre a Neptunban, így biztosan találsz kedvedre valót! Az idei tanévtől már argentin tangó (társastánc kurzus alatt), csörgőlabda (kézilabda kurzus alatt), és swing (társastánc kurzus alatt) is az órák között szerepel, a falmászás pedig már egy új helyszínen, a BME Sportközpontban is elérhető lesz!

Az általános testnevelés kurzusok, a szorgalmi időszakhoz hasonlóan, általában 12-13 hétből állnak. A félév teljesítésének a feltétele a részvétel, maximum 3 hiányzással. Amennyiben teljesíted a kurzust, 1 kredit jár érte, ami beleszámítható a szabadon választható tantárgyakba, így az érdemjegy az átlagodat is javítja!

Hogyan találod meg a kurzusokat?

  • Lépj be a Neptunba
  • A “Tárgyfelvétel” fül alatt válaszd ki az aktuális félévet, és a „Minden intézményi tárgy” típust.
  • Állíts be a tárgy kódja szerinti keresést, és írd be a VTN- kódot.
  • Válogass a sportok közül, és jelentkezz!

A kurzusok féléves díja 6000 Ft, ami Neptun kivetésben jelenik meg a „Pénzügyek” fül alatt, általában a FÉLÉV VÉGE FELÉ. (Egyes kurzusok plusz költségekkel járnak, pl.: falmászás, ezzel kapcsolatban tájékozódj a megadott elérhetőségeken)

Az általános testneveléssel nem csak kreditet és élményeket, hanem új ELTE-s barátokat is szerezhetsz. A sport közösségteremtő erejének és a rendszerességnek köszönhetően sok barátság kötődik a pályán! Ha belekerültél az ELTE Sportéletébe, te is ezt ajánlod majd hallgatótársaidnak!

Megéri? Gyere el az ELTE Sport7-re, próbálj ki minél több sportágat egy héten keresztül teljesen INGYEN és megtudod!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech