Sportolj kreditért SPORTKISOKOS 2016 A5 5mm CMYK uj3 ikon

Sportolj kreditért 2018-ban is!

2018. 01. 24.
Sportolj kreditért SPORTKISOKOS 2016 A5 5mm CMYK uj3 ikon

Az ELTE-n közel 40 választható testnevelés kurzus közül válogathatsz a Neptunban, így biztosan megtalálod a kedvedre valót!

A tanulás mellett úsznál, fociznál vagy röplabdáznál is? Esetleg kipróbálnád a TRX-et vagy a jógát? Netán a harcművészetek érdekelnek? Az ELTE-n közel 40 választható testnevelés kurzus közül válogathatsz a Neptunban, így biztosan megtalálod a kedvedre valót!

Emellett az ELTE Fogyatékosügyi Központ és a BEAC együttműködésének köszönhetően a paraúszás és a csörgőlabda kurzus mellett a tavaszi félévben a Hallatlan salsa című kurzus is kiírásra kerül (Társastánc kurzusnév alatt) , ahol hallássérült oktatóktól sajátíthatjuk el a salsa alapjait. A csörgőlabda és a salsa inkluzív kurzusok, azaz fogyatékossággal élő és ép hallgatók egyaránt jelentkezhetnek rá, míg paraúszásra kizárólag a fogyatékosságügyi koordinátornál regisztrált látássérült, mozgássérült és autista hallgatók vehetik fel.

A testnevelés kurzusok, a szorgalmi időszakhoz hasonlóan, általában 12-13 hétből állnak. A félév teljesítésének feltétele a részvétel, maximum 3 hiányzással. A teljesített kurzusért 1 kredit jár, ami beleszámítható a szabadon választható tantárgyakba, így a tanulmányi átlag is javulhat!

A jelentkezés menete:

  1. Belépés a Neptun-rendszerbe
  2. A „Tárgyfelvétel” fül alatt az aktuális félév kiválasztása, majd kattintás a „Minden intézményi tárgy” fülre
  3. A jobb oldali „Keresés” ikon kiválasztása, majd keresés a VTN tárgykóddal
  4. Jelentkezés a kiválasztott kurzusra
  5. A kurzusok féléves díja 6000 Ft, ami Neptun kivetésben jelenik meg a „Pénzügyek” fül alatt, általában a FÉLÉV VÉGE FELÉ. (Egyes kurzusok plusz költségekkel járnak, pl.: falmászás, ezzel kapcsolatban tájékozódj a megadott elérhetőségeken)

A csörgőlabda, a paraúszás és a Hallatlan salsa az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar támogatásának köszönhetően INGYENESEN felvehető és teljesíthető.

Betelt a kedvenc testnevelés kurzusod, amire jelentkeztél volna? Vagy csak órarendi kötöttségek nélkül sportolnál valamit? Válaszd a BEAC délutáni edzéseit, melyekre akár egész évben jelentkezhetsz. Válts bérletet bármikor aerobik, jóga, funkcionális köredzés, spinning és még számos edzésre vagy a konditerembe!

Az edzésidőpontokról, edzőkről, elérhetőségekről az alábbi linken találhatsz információkat: http://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/

A sport során nem csak kreditet és élményeket, hanem új ELTE-s barátokat is szerezhetsz. A sport közösségteremtő erejének és a rendszerességnek köszönhetően sok barátság kötődik a pályán! Ha belekerültél az ELTE sportéletébe, te is ezt ajánlod majd hallgatótársaidnak!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech