Alumni ujbuda 1

Sportolj kedvezményesen ELTE Alumni tagsággal!

2016. 02. 08.
Alumni ujbuda 1

Regisztrálj az ELTE Alumni szervezetébe, és a klubunkkal kötött együttműködés értelmében 2016-ban is támogatjuk a BEAC-ban öregdiákként űzött sporttevékenységeiteket.

A BEAC és az ELTE Alumni Szervezet együttműködésének köszönhetően 2016-ban is, a hallgatókra vonatkozó kedvezményes feltételekkel sportolhatnak az ELTE Öregdiák Szervezetében tagként regisztrált, korábban az egyetemen végzett hallgatók, volt és jelenlegi oktatók is.

A korábbi évek tapasztalatai alapján a BEAC-ban szervezett sportágakat űzők között egyre több végzett hallgató is megtalálható, akik egyetemi tanulmányaikat követően is folytatják sporttevékenységüket az idén 118 éves patinás sportklubban.

A BEAC valamennyi szakosztálya, edzései nyitottak az ELTE-n végzett hallgatók számára is. Egyéni és csapat sportok, konditerem, egyetemi bajnokságok, jóga, spinning, funkcionális edzések és további 35 sportág, valamint kimondottan öregdiákoknak szóló programok, események várják 2016-ban is az ELTE végzetteket.

A kedvezmény igénybevételéhez mindössze regisztrálniuk kell az ELTE Alumni Szervezetbe.

A BEAC-os sportolási lehetőségekről a Sportolni szeretnék menüpontban lehet többet megtudni.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech