NAZ 2828

Sportnapokkal hozzuk “házhoz” a hallgatóknak a mozgás varázslatos élményét!

2016. 04. 01.
NAZ 2828

Kollégiumi és kari sportnapokkal rajtol, és a BEAC kiállításban teljesedik ki az ELTE EHÖK, ELTE Sportiroda és a BEAC triumvirátusának tavaszi sportnépszerűsítő programsorozata, amely elérhető közelségbe hozza az ELTE-s sportolási lehetőségeket.

Mozogni boldogság, és mi házhoz hozzuk ezt az élményt! A tavaszi félév folyamán az ELTE Hallgatói Önkormányzata és klubunk több kari és kollégiumi nap keretén belül sport- és egészséges életmód-népszerűsítő kampányt folytat a hallgatók körében. Célunk közös: ezeken a közösségi rendezvényeken, programokon megismertessük és testközelbe hozzuk a számtalan sportolási lehetőséget.

aerb bn

Április 5-e és május 7-e között "házhoz" hozott programjainkkal kívánjuk felhívni az egyetemi hallgatók figyelmét arra, hogy a felsőoktatási tanulmányok elvégzése alatt is fontos a rendszeres sportolást, mozgást a mindennapi rutin részévé tenni.

Találd meg a hozzád passzoló mozgásformát! Fesztiváljátékok, slackline, küzdősportok, aerobik és még napestig sorolhatnánk... A bő egy hónapot felölelő, ebből kifolyólag fesztivál jelleget kölcsönző rendezvénysorozatunkon több mint 40 sportágat próbálhatnak ki az ELTE hallgatói és dolgozói. Az edzéseket az ELTE sportszervezői, ösztöndíjasai és az ELTE-BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartják. Összes edzésünk ingyenesen próbálható ki sportnapjaink folyamán. Mindenki számára akár több sportág megismerésére is lehetőség nyílik.

Tók_aero

A sportnap programjairól és a sportolási lehetőségekről a BEAC FB oldala és a Sportolni szeretnék aloldala nyújt részletes útmutatást, míg az egyes sportágakról további részleteket a megújult ELTE Sportkisokosból tudhattok meg.

Első utunk a Kerekes úti kollégiumba és az Ajtósi Dürer sori kollégiumba vezet. Keresd elő a legjobb cipődet, és gyere le sportolni!

Tavaszi sportnépszerűsítő programsorozatunk állomásai

Április 5.: KUK Sportnap

Április 5.: ADK Sportnap

Április 6.: TÓK Sportnap

Április 11.: BN Sportnap (KCSSK)

Április 20.: VUK Sportnap

Április 20.: NUK Sportnap

Április 26.: Bárczi Sport- és Egészségnap

Április 29.: ÁJK Sportnap

Május 4.: BTK Sportnap

Május 5.: XXX. 5vös 5km, TTK Sportnap (LEN)

Május 6.: A Magyar Sport Napja - "BEAC - Az elsők" c. kiállítás megnyitója

Május 7.: Dunai Regatta

a3plakat_web

Ezekkel a programokkal várunk Benneteket

Aerobik minden mennyiségben (Zumba; alakformáló; gerinctréning; zsírégető)

Harcművészetek (kick box; muay thai; brazil jiu-jitsu)

Életmód sportágak (TRX; Cross tréning; Kettlebell)

Polefitnesz

A legtöbb helyszínen az ELTE Oriental Hastánccsoport és az ELTE Cheerleaderek látványos bemutatója, valamint lasertag, néhány fesztiváljáték, slackline színesíti a palettát

has

Ízelítő képek a tavalyi programjainkról

KUK Sportnap

kuk

BN Sportolj!

bn

TÓK Sportnap

tok

BGGYK Sport- és egészségnap

aero

Magyar Sport Napja - Tüskecsarnok megnyitó

tüske

Érdekelnek programjaink, még több részletet szeretnél megtudni?

Facebook: ELTE-BEAC

Kapcsolat: ELTE-BEAC Sportiroda (06-1-209-0617; [email protected])

Találkozunk programjainkon!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech