Adó BEAC 150x150

Sok kicsi sokra megy: 1% az egyetemi sportért!

2016. 02. 04.
Adó BEAC 150x150

Támogasd adód 1%-val az ELTE 117 éves sportklubját, amely Eötvös Loránd hitvallását követve, küldetésének tartja a testkultúra fejlesztését és az egészséges életmód és a sport népszerűsítését – nem csak egyetemünk falain belül.

A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club, az ELTE sportegyesülete 6 olimpiai bajnokkal, több száz magyar bajnoki címmel és több ezer sportoló egyetemi hallgatóval büszkélkedhet.

Több mint 40 sportágban szervezzük edzéseinket az ELTE hallgatóinak, dolgozóinak és a budapesti polgároknak. Eötvös Loránd, a BEAC első elnökének hitvallását követve, küldetésünknek tartjuk a testkultúra fejlesztését és az egészséges életmód és a sport népszerűsítését, nem csak egyetemünk falain belül, de társadalmi szinten is hatást gyakorolva a jövő nemzedékek életére.

2015-ben 491.599 Ft felajánlást kapott egyesületünk. 79-en döntöttek úgy, hogy támogatják az ELTE sportegyesületét. Köszönjük a hozzájárulásukat, mellyel az egyetemi sport, egy 117 éves sportklub fennmaradásához járultak hozzá.

Majdnem 100 fős szervezői csapatunk edzői és hallgatói önkéntesei szintén ezért tesznek meg minden tőlük telhetőt az év minden napján. Tegyünk együtt az ELTE sportéletéért, a BEAC fennmaradásáért, fejlesztéséért! Kérünk, hogy adód 1%-val támogasd az ELTE 117 éves sportklubját.

A BEAC adószáma: 19805528-1-43

Köszönettel:

Dr. Karácsony András
BEAC elnök

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech