21190988 1541880689210254 1696429285 o 1

Ősszel tovább bővül Polefitness csapatunk!

2017. 09. 15.
21190988 1541880689210254 1696429285 o 1

Az őszi szezontól tovább bővül az ELTE-BEAC Polefitness, megnöveltük az edzések befogadóképességét!

2017 őszén harmadik szezonját kezdi az ELTE-BEAC Polefitness, mely évről évre egyre több lehetőséget kínál az érdeklődőknek. Bár az első évadban még csak heti négy edzést kínált a polefitness alakulatunk, már akkor is jelen voltak a BEAC sportolói a hazai amatőr rúdsport bajnokságon, míg a második szezonban már heti tíz edzést, öt óratípust hirdettek és ez a versenyeredményekben is megmutatkozott, több alkalommal is dobogóra állhattak a BEAC versenyzői a 2016/2017-es magyar versenyeken.

A nyári órák mellett sem tétlenkedtek a lányok, volt, aki a nyaralás közben kapott el villanyoszlopokat és jelzőtáblákat, de a versenyszezon végeztével egy csapatépítő és intenzíven fejlesztő hétvégi „táborban” is részt vehettek az aktív tagok, ahol megismerkedhettek a légtorna silk és hammock műfajaival, különböző mozgásfejlesztő tréningeken vehettek részt, kipróbálhatták az acro yogát és a rúd duózást, valamint kreativitásukat és tudásukat ötvözve egy streetpole délutánt is tartottak. Augusztusban még egy fotózáson is részt vettek páran, melyet a Gellért-hegyen szervezett gödöllői testvér stúdiónk, a Catwalk Ironairbase, de bemutattuk a sportágat az ELTE IK Gólyatáborában is a BEAC-os csapat gólyatábori sportkampányának keretében.

Majd alighogy véget ért a nyár, már meg is kezdték a felkészülést az őszi versenyekre. Egy sport, és egy művészeti kategóriájú megmérettetés vár október és november folyamán a kihívással szembenézőkre.

A szezonkezdetre az érdeklődés is tovább fokozódott a BEAC-on a sportág iránt, előzetes felmérések szerint ismét háromszoros túljelentkezés volt a helyekre, nem beszélve a sikeres Sport7-i nyílt órákról, ahol számos ELTE hallgató, köztük Erasmusosok is kipróbálták a rúdsportot.

A terem lehetőségeit felmérve ezek után az a megoldás született, hogy nem új időpontok kerülnek meghirdetésre, hanem az órák befogadó képességét növelik, így számos érdeklődő kezdheti meg idén szeptemberben a polefitness-el való ismerkedést a Tükrös teremben az ELTE Bogdánfy úti sporttelepén, akár hobbi szinten, akár versenyszerűen szeretné azt űzni. A csapat szeretettel várja a teljesen kezdőket és újrakezdőket is, alkattól és előképzettségtől függetlenül.

Ha valaki számára még ismeretlen ez a fogalom, forgassa bátran a Sportkisokost, vagy keresse fel a Facebook és Instagram (@eltebeacpole) oldalunkat.

Szintén a Facebook oldal a hivatalos felülete az órákra való jelentkezéshez, itt érhetőek el az aktuális információk, az órarend, a szabad helyek és a jelentkezés menete.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech