Spin2

Ősszel is nyeregben

2016. 09. 26.
Spin2

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett spinning órákra várnak minden hallgatót és külsőst. Remek lehetőség, hogy egyetemista társaságban, fiatal edzőkkel lendülj formába. Az első edzés időpontja szeptember 26-a.

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett spinning órákra várnak minden hallgatót és külsőst. Remek lehetőség, hogy egyetemista társaságban, fiatal edzőkkel lendülj formába a strandszezonra!

Az év mind a 4 évszakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Íme néhány fontos információ az őszi spinning órákról.

A helyszín változatlanul az ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, edzőterem a Szertár büfé mellett.

Az edzések tervezett időpontjai:

cycling

A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A szabad helyeket mutató táblázat a lenti linken és a facebook oldalunkon érhető el. Természetesen szezon közben is lehet csatlakozni!

A bérlet ára ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak és alumniknak 7000 Ft, külsősöknek 9500 Ft. Ez 10 edzés alkalmat jelent, a szezon elején kiválasztott időpontokban. Ne feledjétek, hogy az edzések költségtérítését legkésőbb az első edzés előtt rendezni kell. Alacsony létszám esetén nem indítunk el csoportokat, de ebben az esetben erről értesítést küldünk. Az első edzés időpontja: 2016.09.26.

Megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

A csoportok telítettségét ide kattintva követhetitek.

Az edzésről további, folyamatosan frissülő információkat az ELTE BEAC Cycling Facebook-oldalán találhattok.

Jó tekerést!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech