B közép

Önkéntesi lehetőség Dzsudzsákék meccsein!

2013. 08. 03.
B közép

Testközelből élveznéd nemzeti válogatottunk vb selejtezős mérkőzéseit? Jelentkezz augusztus 10-ig és már a csehek elleni barátságos meccsen besegíthetsz!

Olyan egyetemista és főiskolás önkénteseket keresünk a Magyar Labdarúgó Szövetség számára, akik szívesen dolgoznának - akár hosszabb távon is - válogatott mérkőzéseken. Jelentkezésüket az ELTE-BEAC szervezi. A segítőkész fiatalok feladatköre az MLSZ média és sajtó munkatársainak segítésére terjed ki - angol nyelvtudás szükséges.

Az első mérkőzésnek, a Magyarország - Csehország barátságos találkozónak augusztus 14-én 17 órától a Puskás Ferenc Stadion ad otthont. Az első személyes megbeszélés időpontja 2013. augusztus 12., az első válogatott meccs előtt két nappal. További részleteket e-mailben küldünk.

A 2013-as év további összecsapásai:
Szeptember 10., Magyarország - Észtország (helyszín: Puskás Ferenc Stadion)

Október 15., Magyarország - Andorra (helyszín: Puskás Ferenc Stadion)

A jelentkezés név, cím és telefonszám elküldésével az [email protected] e-mail címen történik. Összesen 12 fő (6 lány, 6 fiú) jelentkezését várjuk. A kiválasztott önkénteseket e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Határidő: 2013. augusztus 10., 12:00. (ill. a létszám betöltése)

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech