Nyilt nap

Nyílt nappal kezdi az új évet a Tüskecsarnok

2015. 01. 05.
Nyilt nap

Számtalan mozgásforma várja az érdeklődőket az ország egyik legmodernebb, 2014 novemberében átadott sportlétesítményének január 16-ai ingyenes rendezvényén, amelynek szakmai partnere a BEAC.

Az ország egyik legmodernebb sportlétesítménye, a 2014 novemberében átadott Tüskecsarnok nyílt nappal kezdi a 2015-ös évet. Január 16-án, pénteken délután négy órától várnak minden érdeklődőt a Tüskecsarnok fitnesztermeiben közös mozgásra, az új létesítmény adta sportolási lehetőségek kipróbálására. Az ingyenes rendezvényen a szervezők örömmel látják azokat is, akik csak be szeretnének nézni a multifunkcionális komplexumba.

A rendezvény célja, hogy a budapestiek – közülük is kiemelten az újbudaiak – első kézből ismerjék meg a Tüskecsarnok nyújtotta lehetőségeket, mivel a négyezres rendezvénycsarnok mellett a sportcentrum a három sportpályán, a konditeremben, a két fitneszteremben és a squashpályákon funkcionális edzésekkel, aerobikkal, jógával, számos egyéb teremsporttal, valamint wellness és masszázs szolgáltatások áll az érdeklődők rendelkezésére.

A Tüskecsarnok nyílt napjának szakmai partnere a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC). Az egyesület hagyományt, értéket és minőséget képvisel a hazai sportéletben. Öt olimpiai bajnokával, több mint négyszáz magyar bajnokával nem csak a főváros, hanem hazánk egyik patinás klubja több mint négyezer aktív sportolóval. A nyílt nap fitneszedzéseinek színvonalát is a BEAC kiváló edzői, oktatói garantálják.

aerobic

A nyílt nap egyik kiemelt eseménye a BEAC és az ELTE által immár harmadik alkalommal megszervezett ELTE-Infopark Kupa. A torna célja, hogy az ELTE vonzáskörzetében, így kimondottan a lágymányosi Infoparkban működő cégek számára nyújtson sportolási lehetőséget. A kupán a futballozás öröme mellett a presztízs sem lényegtelen, a pályán dől majd el, hogy kié a legerősebb csapat. Az eddigi tornákon a többi között részt vett a Telekom, a Lufthansa, az Evosoft, a GEA-EGI, a Strabag, a Vodafone, a MOL és a Swietelsky csapata is.

A fitneszedzésekre regisztráció csak e-mailben lehetséges, a következő címen: [email protected]

A III. ELTE-Infopark Kupára a BEAC várja az InfoPark futballkedvelő céges csapatainak jelentkezését. A nevezési díj 20 ezer forint.

Nevezés és információ a focikupára: Fedasz Vivien, 06-1/209-06-17, [email protected]

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech