Honlapra cikkbe

Nyerj Nike edzőcipőt, Polar pulzusmérő órát, vagy BEAC melegítőt az ELTE-BEAC-cal!

2015. 08. 19.
Honlapra cikkbe

Kezdd a tanéved az ELTE-BEAC új sportfelszereléseiben! Töltsd ki hibátlanul a szeptember 11-ig tartó kvízünket és ha szerencsés vagy, úgy mi öltöztetünk – akár a címben szereplő fődíjtrió egyikébe!

Képben vagy az ELTE sportéletével? Legmélyebb álmodból felébresztve is meg tudod nevezni egyetemünk legfrissebb világbajnoki érmes sportolóját? Jól informáltnak érzed magad a ELTE Sport7 programsorozatáról? Ha nem, az sem baj, mert most meg tudhatod.

Az ELTE Sport7 nyereményjátékot is tartogat a résztvevők, érdeklődők számára. Az ELTE-BEAC Facebook oldalán található öt kérdéses kvíz makulátlan kitöltésével webshopunk ELTE-BEAC termékeit nyerheted meg. Sportfelszerelések, sporttáskák, egyedi póló és a fődíjtrió: egy Nike edzőcipő, egy Polar pulzusmérő karóra és egy BEAC melegítő!

A biztos válaszadásban nagy segítséget nyújt a megújult ELTE Sportkisokos, amely körbevezet benneteket egyetemünk szabadidő- és versenysport életében.

A nyereményjáték Facebook alkalmazását ezen a linken találjátok:

https://www.facebook.com/elte.beac/app_768001729985153

A játék menete: Válaszolj helyesen a játékban feltett 5 kérdésre és nyerd meg az értékes ajándékok (Nike edzőcipő, Polar pulzusmérő karóra, BEAC melegítő, BEAC edzőtáska, BEAC hátizsák, póló, törülköző, kulcstartó és a BEAC webshop további termékei) egyikét!

A játék időtartama: 2015. augusztus 15. – 2015. szeptember 11.

Sorsolás: 2015. szeptember 14.

Eredményhirdetés: 2015. szeptember 14.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech