1

Nemzetközi vizeken - sportnapon a Nemzetközi Stratégiai Iroda

2019. 06. 25.
1

Az ELTE Nemzetközi Stratégiai Irodája is elnyerte a BEAC Sportpályázatát, amelynek keretében június 18-án meg is szervezték csapatépítő sportnapjukat az ELTE Vízisporttelepén

Az ELTE Nemzetközi Stratégiai Irodája is elnyerte a BEAC Sportpályázatát, amelynek keretében június 18-án meg is szervezték csapatépítő sportnapjukat az ELTE Vízisporttelepén, amelyről Podina Andrea, nemzetközi koordinátor számolt be.

Az ELTE nemzetközi hallgatói nagykövetei egész tanévben keményen dolgoznak azon, hogy tájékoztatást nyújtsanak az ELTE iránt érdeklődő külföldi fiataloknak az egyetemi életről, lehetőségekről, karokról és Budapestről. Munkájukat önkéntesen, mindenféle anyagi juttatás nélkül végzik. Tevékenységük azért különösen fontos az Egyetem számára, mert ők azok, akik első kézből, saját tapasztalataik alapján tudnak információt biztosítani a leendő hallgatóknak.

Köszönetképpen az egész éves munkájukért, a BEAC Sportpályázatának támogatásával június 18-án vízisportnapot szervezett a Nemzetközi Stratégiai Iroda, melyen a nemzetközi hallgatói nagykövetek mellett részt vettek az Iroda munkatársai is.

"Remek hangulatú délutánt töltöttünk együtt, a sportnap keretein belül lehetőségünk nyílt kipróbálni különböző vízisportokat, így a sárkányhajózást, kajakozást és a kenuzást is.

A Duna, a napsütés és a Dényi Bt. által felajánlott sütemények élvezete mellett felfedeztük a közös evezés rendkívüli csapatépítő hatását is."

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech