Lancaster university2

Nemzetközi egyetemi focitalálkozó

2014. 03. 27.
Lancaster university2

2014. április 3-án, csütörtökön este 18:00 órai kezdettel a budapesti Varga Zoltán Sportpályán egy barátságos mérkőzés keretein belül látja vendégül az ELTE-BEAC csapata a Lancaster Univsersity-t.

2014. április 3-án, csütörtökön este 18:00 órai kezdettel a budapesti Varga Zoltán Sportpályán egy barátságos mérkőzés keretein belül látja vendégül az ELTE-BEAC csapata a Lancaster Univsersity-t. A magyar és az angol egyetemi futball kapcsolatának erősítése a cél, jó kapcsolat kiépítése a két intézmény között. A mérkőzést a két ország himnuszával, a csapatok bevonulásával 18:00-kor kezdik. A vendég csapatról tudni érdemes, hogy Lancaster egy 50 000 lakosú angol város, ahol az egyetemen közel 12 000 hallgató tanul.
A második világháború után létrehozott, új egyetemek egyike, ami természettudományok, menedzsment, művészet és társadalomtudományok területén nyújt képzést a több mint 100 országból ide érkező hallgatóknak. Az Egyesült Királyság legjobb tíz egyetemében helyet foglaló lancesteriek csütörtökön megmutathatják, hogy mit tudnak az ELTE ellen a futball pályán. Az ELTE-BEAC szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak!
lancaster_universityHelyszín: 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 5. Varga Zoltán Sporttelep
Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech