Polo

Nagy dobásra készülnek pólósaink az idei MEFOB-on!

2015. 01. 27.
Polo

Legyél te is részese az ELTE-s vízipóló történelemnek az idén először kétfordulós, február 14-15-ei és április 11-12-ei hétvégét is felölelő Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságon! Jelentkezni január 31-ig tudtok.

Vízilabda:

Nagy dobásra készülnek pólósaink az idei MEFOB-on is - akár veled, veletek a soraikban!

A vízilabda Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság az utóbbi években egy nagyon igényes sorozattá nőtte ki magát, telis-tele ügyes és kitartó játékosokkal. Ennek tükrében kiváltképp megsüvegelendő férfi pólósaink tavalyi teljesítménye, akik az erős mezőny ellenére egészen a döntőig meneteltek. Az előző évi lebonyolításától eltérően idén két forduló – február 14-15. és április 11-12. – eredményei határozzák meg a végső sorrendet. Szabó Attila és társai 2015-ben még merészebb célokat tűztek ki maguk elé – légy részese te is az ELTE-s vízilabda történelemnek!

Nem jelent akadályt, ha már le vagy igazolva egy sportegyesülethez, hiszen a MEFOB-on a jelenleg aktív, valamint az elmúlt két félévben végzett ELTE-s hallgatók képviselhetik az egyetemünket. Jelentkezni január 31-ig tudtok az alábbi "kérdőív" kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/1hPF1904jRg-ZpgpE6As9Ab1u4LNiMat5RmW2XBZyhu4/viewform

Kerethirdetésre február 8-án kerül sor, amelynek során több tényező – sportági tapasztalatod, hány versenynapon és közös alkalmon tudsz jelen lenni, azokon mutatott teljesítményed – figyelembevételével döntenek a nevezettek kilétéről. További információkat együttesünk motorjától szerezhetsz:

Elérhetőség: Szabó Attila – [email protected]

Kosárlabda:

kosarasok

Tripla párbajjal indult, magabiztos győzelmet hozott kosaras lányaink miskolci vendégjátéka. Balogh Judit együttese az amatőr NB I. legutóbbi fordulójában a DVTK U23-as lányaival mérkőztek meg és mindkét fél kissé kapkodósan kezdett, szinte csak hárompontos dobásokkal kísérleteztek - váltakozó sikerrel. Hepp Kupa-győztes hölgyeink védekezése eleinte nehezen állt össze, sorra kapták a kosarakat. Óriási pozitívum, hogy a támadójátékunk ebben a nyitó periódusban kellően hatékonynak bizonyult, így a hazaiak zónavédekezésre való átállása mindösszesen azt tudta megakadályozni, hogy a félidőre 10 pontnál nagyobb differencia alakuljon a felek között.

Fordulást követően már hátul is szervezettebben, összeszedettebben teljesítettek lányaink. Sőt, a harmadik negyedben a miskolciak négy(!) dobott pontja már-már makulátlan BEAC-os csapatösszhangról árulkodott. Játékosaink saját bevallása szerint a többi negyed során is hasonlóan kevés kosarat szabadott volna engedni a borsodi lányoknak. Ennek tükrében nem is a záró negyed elvesztése, inkább az alábbhagyó lelkesedés festett fel baljósabb jövőképet. A feltörekvő debreceniek elleni jövő heti találkozó kiváló lehetőséget nyújt rácáfolni mindenre.

(nők - amatőr NB I.) Aluinvent DVTK Miskolc U23– ELTE-BEAC Újbuda 47-76 (19-29, 12-12, 4-21, 12-14)

(férfiak – NB II. Közép B csoport) Malév SCELTE-BEAC 65-81 (8-15, 18-16, 11-23, 28-27)

Futsal:

(nők - NB I.) Miskolci DVTK-Vénusz NFSE – ELTE-BEAC 10-0

(férfiak U20 - NB II.) ELTE-BEAC – Szászvári SE-Fürge Nyuszi 2-7

(férfiak U20 - NB II.) ELTE-BEAC – Félegyházi TSI 1-1

(férfiak U20 - NB II.) ELTE-BEAC – Ferihegy Vecsés 3-6

(férfiak - NB II. Nyugati csoport) ELTE-BEAC – BME Futsal Club 1-5

Röplabda:

(nők Budapest Bajnokság) MAFC Bercsényi – ELTE-BEAC 3:0 (25-20, 25-19, 25-21)

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech