191 1920x1280

Idén nyáron is 4 napos intenzív kurzussal vár modern jazztánc csapatunk!

2016. 05. 18.
191 1920x1280

Sportszervezőink, Wéber Edina és Pék Kriszti diktálják a ritmust a vizsgaidőszak zárultával a Mérnök utcában: az érdeklődők jazztánc és latin tánc foglalkozásokon fejleszthetik képességeiket a július eleji táncmaratonon.

ELTE Modern jazztánc csapatunk június 30.-július 3. között ismét intenzív tánckurzust szervez. A látogatóknak minden nap 2 órás középhaladó jazztánc és egy 1 órás Latin Ladies' Style órán van lehetőségük részt venni. Az órák június 30-án (csütörtökön) és július 1-jén (pénteken) este, július 2-3-án pedig délelőtt lesznek. Oktatók: Wéber Edi és Pék Kriszti.

A jazztánc kurzust ajánljuk azoknak, akik legalább fél évig minimum heti 2 alkalommal vettek részt moderntánc órán. A latintánc órát teljesen kezdők is látogathatják. Érdeklődés esetén kérjük csatlakozz az ELTE Modern jazztánc facebook csoporthoz, valamint írhatsz e-mailt az [email protected] címre is.

A kurzus FB eseménye

(Az esemény csak akkor nyitható meg, ha az ELTE Modern jazztánc fb csoport tagjai is vagy)

Egy kis kedvcsináló videó:

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech