ELTE logo

Mindenkinek kell egy csapat! Mozdulj, ELTE!

2011. 07. 29.
ELTE logo

Reggel kilenckor fáradtan kászálódsz ki az ágyból a koleszben… A fejed még az előző napi bulitól zsong. Félálomban próbálod előkotorni az ágyad alól a futócipődet, mert hát menni kell! Akkor is, ha Karesz megint nem jön, pedig megígérte tegnap… „áruló”! A mozgás ugyanúgy fontos része az életednek, mint a tanulás, a barátok, a szórakozás. És hát azért szeretnél jól is kinézni és pár hónap múlva nem egy jóllakott fóka bébire hasonlítani. „Milyen jó is lenne egy csapat!” – sóhajtasz – „Hogy ne egyedül kelljen róni reggelenként a köröket, vagy esténként egyedül görnyedni a fitneszteremben.” Nos, a jó hírünk, hogy ez nem vágyálom! Van egy ELTE-s csapat! Mi vagyunk a tagjai! Itt barátok között sportolhatsz, és mi felkelünk kilenckor és ott leszünk, ha megbeszéltük!

Persze kezdhettük volna történtünket az ELTE SE és a BEAC nevű egyetemi sportegyesületeink bemutatásával, melynek mindannyian – akik most téged keresünk - tagjai vagyunk, és bemutathattuk volna a sok eredményt és versenyeinket, és színes-szagos plakátjainkat.

Tehettük volna, hiszen mit szoktak elmondani magukról a sportegyesületek? Nálunk mindent megtalálsz! Aerobikozhatsz! Fiúk, itt találjátok majd a legszebb lányokat! TRX-ezhetsz, kipróbálhatod a hastáncot, rúghatod a labdát kis és nagypályán. Lányok, ti is! Kipróbálhatsz olyan extrém sportokat is, mint a hegyikerékpár, a falmászás vagy a triatlon. Készülhetsz velünk az utcai futóversenyekre, teljesítménytúrákra. Lehetsz te egyetemünk következő Steven Seagal-ja vagy Lucie Liu-ja harcművészeink között. Ha túlteng benned az energia, kedves Ironman, nálunk találsz akkor is bőven társakat. Csatlakozhatsz a gyalog- és kerékpártúráinkhoz, kipróbálhatod a tájfutást, átúszhatod velünk a Balatont! Kosárlabdázhatsz, kézilabdázhatsz, teniszezhetsz, vagy csatlakozz Cápáinkhoz és üldözheted a vízben a labdát! Esetleg szellemi kihívásra is vágysz? Akkor meg irány a sakktermünk és nagymestereink!

Mi még sem ezzel kezdtük mondandónkat, mert amit elsősorban adni szeretnék neked, az egy összetartó egyetemi közösség, ami messze túlmutat egyszerű edzéseken és versenyeken, és túlmutat az egyetemen eltöltött öt-hat éveden is majd! Társak, barátok, szerelmek, kihívások, emlékek! Öltsd magadra te is az ELTE sportegyesületeinek mezét és légy a csapatunk tagja!

Minden információt megtalálsz rólunk az www.elteonline.hu/sport, a www.beac.hu és a http://www.facebook.com/elte.beac oldalainkon! Írhatsz nekünk az [email protected] címünkre is!

MOZDULJ ELTE!!!

Ismerkedj meg csapatszervezőinkkel FB oldalunkon!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech