IMG 2568

Megvédte országos bajnoki címét Jancsó Tamás!

2018. 01. 03.
IMG 2568

A december 16-17-i hétvégén három sportoló képviselte a BEAC-ot az Országos Fekvenyomó Bajnokságon.

A december 16-17-i hétvégén három sportoló képviselte a BEAC-ot az Országos Fekvenyomó Bajnokságon. A kiváló rendezésű és izgalmas versenyen Jancsó Tamás parafekvenyomónk a -72kg-os mezőnyben magabiztosan már az első, 110 kg-os nyomásával egyéni csúcsot döntött, ezzel megszerezve második országos bajnoki címét.

„Tomó mögött komoly felkészülés áll, és úgy érzem végre sikerült olyan teljesítményt bemutatnia, amely nemzetközileg is megállná a helyét” – mondta el Gölöncsér Dániel, Tamás edzője.

Barátosi Levente sajnos kissé fáradtan érkezett a versenyre, előző nap is meg kellett mérettetnie magát, ahol bemutatott egy nem hivatalos országos csúcsot, reményeink szerint jövőre ezt hivatalosan is be tudja majd mutatni! Ennek az eredménynek tudatában magabiztosan versenyzett, az ezüstéremre tudott felérni az egyébként nagyon szoros versenyben.

Gölöncsér Dániel Márk súlycsoport váltásnak köszönhetően csupán versenyen kívül akart indulni, egy elég hosszú diétán van túl, amely egyelőre a 105 kg-os súlycsoport aljára sorolja, és mivel a diéta még folyamatban van, csak azután fog tudni a saját, 93 kg-os súlycsoportjában versenyezni. Versenyen kívül abszolút BEAC-os egyéni csúcsot mutatott be 165 kg-os nyomásával.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech