DSC 0100

Megjelent a 2016-os ELTE Sportkisokos

2016. 08. 23.
DSC 0100

A BEAC, az ELTE Sportiroda, és az ELTE HÖK augusztus közepére összeállította a legújabb sportos kiadványát, amely körbevezet egyetemünk szabadidő- és versenysport életében.

Ahogyan minden sikeres férfi mögött áll egy nő, úgy minden sikeres BEAC szezon mögött áll egy áldozatos munkával elkészített Sportkisokos. Az ELTE Sportiroda, az ELTE HÖK és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club együttműködésével, a BEAC szerkesztésében augusztus közepére elkészült az ELTE legújabb sportos kiadványa, amelynek nyomtatott verziója – az egyetem és az ELTE SE támogatásának köszönhetően – idén is 10.000 példányszámban készült el. Az igényes ajánló valamennyi az ELTE keretein belül űzhető sportágról részletes tájékoztatást nyújt – ami nem csak a gólyák számára nyújthat nagy segítséget.

A kiváló időzítésnek köszönhetően már a Gólyatábori Sportkampány kezdetétől elérhetővé vált a sportkalauz, amellyel a gólyák beiratkozásakor, a sportágválasztó szándékkal meghirdetett ELTE Sport7 idején és a BEAC irodájában is viszont találkozhattok.

Annak sem kell csüggednie, aki a nyomtatott verzióhoz nem jutott hozzá, ugyanis honlapunkon elektronikusan is megtalálható, illetve hamarosan az ELTE Online “Mit sportoljak” menüpontja alatt is olvashatjátok az új és színesebb Sportkisokost.

ELTE Sportkisokos 2016

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech