Harcelte

Megalakult az ELTE-BEAC Harcművészeti Szakosztály

2011. 09. 02.
Harcelte

Július 20-án Harcművészeti Szakosztályunk megalakulásával tovább bővült sportági választékunk. Vonz a távol-keleti mozgáskultúra? Szívesen kipróbálnád te magad is valamelyik ágát, de még nem tudod, melyik irányzat illik leginkább a személyiségedhez? Nálunk többféle harcművészeti ággal is megismerkedhetsz: karate, kung fu, aikido és muay thai közül választhatsz. E mellett kipróbálhatod a rekreációra is kitűnően alkalmas chi kungot és mediball-t. A harcművészet alapja maga a gyakorolás. Tedd te is ezt! Látogass le edzéseinkre!

A júliusban megalakult szakosztályban a tanárelnöki posztot Dr. Bárdos György egyetemi tanár, az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet Intézetigazgatója, míg a szakosztályvezetői posztot Trombitásné Ránky Márta az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet tanársegédje vállalta magára.

Szakosztályunk szakmai oldalát Liszka László stílusvezető mester (Északi Hét Csillag Imádkozó Sáska Kung fu), Csák Gergő (aikido) ELTE alumnis sporttárs, valamint sportösztöndíjasként Ú;jvári Anna (Goju-riu karate), és Sebők Máté (Muay thai) biztosítja.

Célunk, hogy újfajta sportolási, életszemléleti, életmódbeli lehetőségekkel gyarapítsuk az ELTE-s hallgatók ismereteit, lehetőségeit. Várunk mindenkit, aki ki szeretné próbálni magát az fenti sportokban, és érdeklődik a távol-keleti kultúra iránt.

Néhányan már találkozhattak velünk a különböző gólyatáborokban is, de szeptember 22-én az ELTE Őszi Sportkampányán is ott leszünk mindannyian. Megismerhetitek a stílusokat ,az edzőket és leendő csapattársaitokat. A helyszínen a próbaedzéseinken ti magatok is kipróbálhatjátok magatokat a tatamin!

Edzőink elérhetősége már weboldalunkon!

Keressétek őket bizalommal!

https://www.beac.hu/harcmuveszet

Hamarosan egy cikksorozattal is jelentkezünk itt webolalunkon és FB oldalunkon, ahol a gyakorlati kérdéseken túl betekintést nyerhettek a harcművészetek sokezer éves történelmébe és filozófiájába is.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech