ELTE logo

Kommunikációs és sportszervező gyakornoki program ELTE-seknek

2011. 07. 06.
ELTE logo

A BEAC az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportegyesületeként lehetőséget kíván biztosítani az ELTE hallgatói számára, hogy az egyetemi képzés során megszerzett elméleti tudásukat a gyakorlatba átültetve fejleszthessék tovább sportszervezés, sportkommunikáció és sportmenedzsment területén.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Várjuk mindazoknak a jelentkezését – elsősorban sportszervező és kommunikáció szakról, de más szakokról is -, akik az egyetem elvégzése után szeretnének sporttal kapcsolatos területen dolgozni, és akik szívesen bővítenénk ez irányú gyakorlati tudásukat. A kiválasztásnál előnyt jelent, ha aktív sportos életet élsz – akár rekreáció szinten –, esetleg szívesen csatlakoznál sportolóként is csapatunkhoz.

Megismerkedhettek nálunk a sportszervezés és a sportkommunikáció alapjaival egy nagyon jó és összetartó ELTE-s közösség tagjaként. Munkátokról egyesületünk részletes értékelést és szakmai ajánlást ad, mely segítheti későbbi elhelyezkedéseteket.

Részletes pályázati kiírások:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Korlátozott számban tudunk fogadni csak gyakornokokat, beérkezési sorrendben keresünk meg titeket, ezért érdemes minél előbb eljtuttatni hozzánk pályázati anyagotokat! Már augusztustól van lehetőség csapatunkhoz csatlakozni!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech