Kolisport

Mozgasd meg TE a kolis társaidat!

2013. 10. 29.
Kolisport

November 8-ig tudtok pályázni az ELTE-BEAC és az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat által közösen kiírt sportszervező önkéntesi pozícióra, melynek célja a kollégiumi sportolási lehetőségek bővítése, népszerűsítése.

A most 115 éves egyetemi sportegyesület célja, hogy olyan sportolási lehetőségeket biztosítsunk a hallgatóinknak, amik könnyen elérhetőek. A kollégiumi sportélet szervezése és a kollégiumban lakó hallgatók bevonása az egyetemi sportéletbe kiemelt feladata a hallgatói önkormányzatnak és az egyesületnek is. Célunk továbbá, hogy az ELTE-BEAC számos sportolási lehetőségét bemutassuk, megismertessük a kollégiumok lakóival. Több mint negyven sportág közül választhatnak, ez azt hiszem igen széles skála. A pályázaton kiválasztott kollégiumi sportszervező önkéntesek, egyik feladata ezen sportágak népszerűsítése és a kollégiumok önszerveződő sportolói köreinek, klubjainak létrehozása, beindítása.

A pályázat általános feltételei:

pályázók köre: hallgatói jogviszonnyal rendelkező kollegista hallgató

elnyerhető helyek száma: kollégiumonként 1 fő (összesen 7 fő)

A nyertes pályázók feladatai

kollégiumi sportélet szervezésébe való bekapcsolódás

sportnépszerűsítés, kommunikáció, hirdetés (sportolási lehetőségek hirdetése a kollégiumban)

kollégiumi sportoló klubok, sportoló csoportok, közösségek szervezése (pl. Kocogó-klub, Kondi-klub, adott esetben egy-egy csapatsport megszervezése)

ELTE-s sportrendezvényeken való részvétel a kollégium sportolóival

Az önkénteseket az ELTE-BEAC egyedi sportruházattal támogatja. A klub szeretné az önkéntesek munkáját azzal jutalmazni, hogy a 115 éves klub színeibe öltözteti a kollégiumok egy-egy szervezőjét. Simon Gábor, az ELTE-BEAC ügyvezetője azt is elmondta, hogy ezzel olyan csapatot és közösséget próbálnak építeni, akik hallgatótársaikért hajlandóak szabadidejükből áldozni a kollégiumi sportélet érdekében.

A pályázás módja: az alábbi linken elérhető nyomtatvány kitöltésével: Kollégiumi sportösztöndíj pályázat

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. november 8.

További információk: kérdéseitekkel forduljatok az ELTE-BEAC Sportirodához ([email protected], FB: ELTE-BEAC)

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech