Nutville at 20190525 18

Két ezüst-, és egy bronzéremmel tértek haza cheerleadereink Ausztriából!

2019. 05. 27.
Nutville at 20190525 18

Cheerleadereink a május 25-26-i hétvégén Ausztriában a Vienna Classics-on versenyeztek, ahol a hazai osztrák csapatok mellett Csehországból, Oroszországból valamint Lengyelországból is érkeztek versenyzők!

Cheerleadereink a május 25-26-i hétvégén Ausztriában a Vienna Classics-on versenyeztek, ahol a hazai osztrák csapatok mellett Csehországból, Oroszországból valamint Lengyelországból is érkeztek versenyzők! Három egységünk, az ELTE Dance, Coed, valamint All Girl Team-ek szépen helytálltak a nemzetközi mezőnyben.

Az ELTE Coed Team gyakorlatában sajnos voltak hibák, azonban a gyakorlat így is elég erősnek bizonyult ahhoz, hogy a csapat megvédje tavalyi 2. helyét és ismét ezüstéremmel térjen haza.

All Girl csapatunk az ELTE Supernova első nemzetközi versenyét zárta egy apró rontástól eltekintve hibátlan gyakorlattal. A lányok az elmúlt egy évben hatalmas fejlődésen mentek keresztül amit a pontozóbírák igen magas pontszámokkal jutalmaztak. Előttünk a házigazda Vikings csapata zárt.

Szintén először debütált nemzetközi porondon az ELTE Cheer Dance Team vadonatúj koreográfiája. Igaz a lányok nagy része már több külföldi versenyen vett részt, de sok új csapattagnak ez volt az első határon túli versenye! Egy erős mezőnyben a lányok a bronzérmet szerezték meg.

forrás: eltecheer.hu

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech