CP1 0272

Jóga mennydörgéssel és virágillattal

2019. 04. 10.
CP1 0272

Április 9-én jógaórával köszöntötte a BEAC a Sakura ünnepét a virágzó ELTE Füvészkertben, mely eseményről Tölgyesi Írisz jógaoktatónk számolt be

Április 9-én jógaórával köszöntötte a BEAC a Sakura ünnepét a virágzó ELTE Füvészkertben, mely eseményről Tölgyesi Írisz jógaoktatónk számolt be:

"A jógaóra sikere több komponensnek köszönhető. Alapját a Füvészkert különleges atmoszférája adta, mely egy igazi oázis a zakatoló belváros közepén.

A természetet kedvelő embernek elég belépnie ide, és máris jól érzi magát. Igazán szerencsésnek tartom magam, hogy egy ilyen csodálatos helyen tarthatok jóga kurzusokat. Visszatérve az április 9-i óránkra, nagyban közrejátszott az a bizalom, amit a gyakorlók szavaztak meg nekünk, és a kacifántos időjárásnak!

Minden kétséget félretéve, a regisztráltak nagy része időben megérkezett, elfoglalta a számára szimpatikus helyet a tisztáson, és már kezdődött is a gyakorlás. Örülünk, hogy ilyen szép számmal jöttetek! A 60 perces foglalkozás alatt repült az idő, de már az első negyed óra után látható volt, hogy a természet, a friss levegő, a madárcsicsergés és a jóga jótékony kombinációja hatni kezd. Figyelemmel teli, nyugodt, mosolygós arcok néztek szembe velem, ami nagyon jó jel egy jógaoktató számára.

Az ászanákon kívül egyetlen izgalmas kihívással kellett megmérkőznünk, az óra közben érkező fekete felhőkkel, de mintha még az időjárás is együtt működött volna velünk: míg a szomszédos kerületben leszakadt az ég, mi egy csepp esőt sem kaptunk jógázás közben. Igaz a relaxációt mennydörgés kísérte, és a szervezőink aggodalmas tekintettel várták az óra végét, de azt kell mondjam igazi ajándék volt a tegnapi Füvészkertes jóga! Folytatás április 29-én, és május 8-án! Az ingyenes órák ugyan beteltek, de várlak Titeket szeretettel a májusi 4 alkalmas kurzusomon!"

Az esemény készült valamennyi fotó elérhető a GALÉRIÁNKBAN!

Ha kedvet kaptál, jelentkezz a május 7-től induló 4 alkalmas jógasorozatunkra

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech