2

Januárban folytatódnak az ingyenes ELTE dolgozói edzések

2019. 01. 02.
2

Január 7-től új lendülettel indulnak az ingyenes ELTE dolgozói edzések a BEAC szakképzett oktatóival

Január 7-től új lendülettel indulnak az ELTE dolgozói edzések a BEAC szakképzett oktatóival. Az órarend és a helyszín nem változott, az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásának köszönhetően továbbra is ingyenesen látogathatók a funkcionális köredzés és gerinctréning edzések.

A kora reggeli órák a belvárosi, Semmelweis utcai OSC vívóteremben (1052 Semmelweis utca 2.– Astoria) zajlanak, amely minden kar vagy szervezet dolgozója számára könnyen megközelíthető, központi helyszín.

A könnyen elérhető helyszín és a kora reggeli időpont lehetővé teszi, hogy azok a dolgozók is sportolási lehetőséghez jussanak, akiknek egyébként a 11. kerületi Bogdánfy úti sporttelep vagy a délutáni BEAC-os edzésidőpontok nem alkalmasak. Az edzések erőnléttől, tudástól, edzettségtől függetlenül mindenkinek szólnak.

Gerinctréning: Ajánljuk azoknak, akik nem vágynak kifejezetten pörgős mozgásra, de tetőtől-talpig alaposan átmozgatnák magukat, kellemesen elfáradnának és erősítenék (nem csak a felületes, hanem mély)izmaikat.

Funkcionális köredzés: Azoknak ajánljuk, akik a pörgős, változatos edzéseket kedvelik, ahol lehet bárki kezdő és haladó is, mert az ellenállások, a gyakorlatok és a kihívások is személyre szabottak! A foglakozásainkon használt mozgásformák és eszközök: Saját testsúlyos gyakorlatok, kettlebell, TRX.

Edzésidőpontok
Funkcionális köredzés (Virág Tündével): H/SZE: 6:30-7:30
Gerinctréning (Varga Diával): K/CS: 7:00-8:00

Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni!

Részletek és jelentkezés NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, EDZÉSTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával a [email protected] email címen vagy a 061-209-06-17 | +36-30-355-0264 telefonszámok bármelyikén. Aki korábban részt vett az órákon, nem szükséges a jelentkezés.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech