Alumni kupa érem 2012

Idén is ELTE Alumni Kupa az ELTE Éjszakai Sporton!

2013. 11. 25.
Alumni kupa érem 2012

A december 13-ai sportéjszakán az ELTE Alumni Szervezet, a Karrierközpont és az ELTE-BEAC szervezésében immáron harmadik alkalommal kerül sor az egyetemünkön végzett hallgatók számára kiírt kispályás focitornára.

A torna célja: egyetemi sportélet bemutatása, kapcsolatok kiépítése az egyetem és a volt hallgatók között, az Alumni rendszer bemutatása.

Meghívott csapatok:

Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság valamint a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai. Várjuk azon volt hallgatóinkat is, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal.

A kupa időpontja: 2013. december 13. (péntek) 18 órától

Helyszín: XI. kerület, ELTE Bogdánfy úti Sporttelep, műfüves pályái

Nevezés: 2013. december 12-ig, elektronikus formában a megadott email címen. Nevezési díj 5000 Ft.

Az első 16 csapat nevezését tudjuk elfogadni.

Program, lebonyolítás: résztvevők számától függően négyes csoportokban; csoportmeccsek után a csoport első két helyezettje egyenes kieséses rendszerben folytatja a mérkőzést a döntőig.

További szórakoztató, kiegészítő programokkal várjuk a résztvevőket az ELTE Éjszakai Sporton, amely a Bogdánfy úti Sportcsarnokban kerül megrendezésre a tornával párhuzamosan.

Díjazás: 1-3. helyezett kupát kap, oklevéllel. Különdíjak: legjobb játékos, legjobb kapus.

Szabályok: 5+1-es csapatok, kispályás foci szabályai szerint.

Kapcsolat:

Fedasz Vivien 061/209-0617

Simon Gábor 0630/773-72-86

[email protected]

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech