Elte

Idén is a legjobb négy között az ELTE-BEAC Futsal PPK csapata

2017. 03. 29.
Elte

Összesen 12 csapat mérte össze erejét az alapszakaszban, melynek végén négy, az NB2-es bajnokságban is vitézkedő egyetemi alakulat jutott az április 5-ei Final Fourba

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága és a MEFS közös kiírásában immáron negyedik alkalommal szervezett Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság minden eddiginél több érdeklődőt vonzott, melynek döntőjére április 5-én kerül sor, ahol az ELTE-BEAC Futsal PPK csapatáért is szoríthatunk. A belépés ingyenes, ráadásul idén is ingyen sörrel várjuk a szurkolókat!

A budapesti felsőoktatási intézmények részvételével zajló bajnokság célja az egyetemek és a hallgatók közötti kapcsolatok építése, a futsal népszerűsítése, valamint, hogy közös sportolási lehetőséget biztosítson a sportág iránt érdeklődő hallgatók számára.

A tavalyi bronzérmes ELTE-BEAC Futsal PPK csapata

Összesen 12 csapat mérte össze erejét az alapszakaszban, melynek végén négy, az NB2-es bajnokságban is vitézkedő egyetemi alakulat jutott a Final Fourba: a TFSE Futsal, az ELTE-BEAC Futsal PPK csapata, a BME BT FC Futsal csapata, valamint az Óbudai Egyetem futsal csapata.

Az április 5-ei döntőn – amely az egyetemi sport egyik nagy ünnepének ígérkezik – a futsal mérkőzések mellett látványos produkciók is helyet kapnak a műsorban. A belépés ingyenes!

Helyszín: Gabányi László Sportcsarnok, 1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 5.

Időpont: 2017. 04. 05.

Program:
12.15 Megnyitó
12.30 TFSE Futsal - Elte-Beac Futsal PPK
13.40 BME- BT FC Futsal - Szigetszentmiklós-ARTIFEX FutsalÓbudai Egyetem futsal
14.40 Meglepetés fellépők
15.15 Bronzmérkőzés: két elődöntő vesztese
16.30 Döntő: két elődöntő győztese
17.45 Díjátadó

A döntő Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1806715379578198

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech