Dolgozoi kupa1

Hajszálon múlt az arany - ezüstérmesek a BEAC dolgozói

2018. 05. 14.
Dolgozoi kupa1

2018-ban ötödik alkalommal léptünk pályára az Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupáján, ahol a dobogó második fokára állhatott fel a BEAC-os csapat.

2018-ban ötödik alkalommal léptünk pályára kispályás labdarúgásban az Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupáján. Csapatunk a Testnevelési Egyetemmel, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karával és a Miskolci Egyetemmel került egy csoportba. A TF elleni reggeli mérkőzésen álmosan kezdtek a csapatok, aminek pontosztozkodás lett a vége. A délelőtt további részében magabiztosan hoztuk a Bárczi elleni meccset, majd parázs mérkőzésen sikerült legyőznünk a miskolci alakulatot. Ezzel 7 szerzett ponttal, a csoport első helyéről várhattuk negyeddöntős ellenfelünket.

Az ebédszünetet követően a házi rangadó várt a hőségben egyre fáradó csapatunkra. Az ELTE Kancellária dolgozói egy félidőn keresztül állták támadásainkat, a második félidőben azonban gólokra tudtuk váltani mezőnyfölényünket. Győzelmünk azt jelentette, hogy két mérkőzés még biztosan várt idő közben megfogyatkozó gárdánkra.

A BME elleni mérkőzésen egészen a második félidő derekáig kellett várni, hogy gól szülessen, melyet a BEAC rúgott a műszakisok hálójába. A döntő mérkőzésen az Eszterházy Károly Egyetem csapata nézett farkasszemet a Sajben Marcell, Szabó László, Pintér Tamás, Szini László, Simon Gábor, Árendás Tamás alkotta kezdősorunkkal. A finálé első felvonása kedvezően alakult számunkra és két mélységi átadást is gólra tudtunk váltani, amire nem érkezett válasz az egriek részéről. A második félidőt Novák Mártont is csatasorba állítva kezdtük el. A két gólos előny mámorában talán már a díjátadón jártunk, amikor 8 perc alatt három szépségdíjas gólt is szerzett ellenfelünk, beállítva ezzel a 3:2-es végeredményt.

VÉGEREDMÉNY

  1. Eszterházy Károly Egyetem
  2. BEAC
  3. Miskolci Egyetem
  4. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
  5. ELTE Kancellária
  6. Semmelweis Egyetem
  7. Széchenyi István Egyetem
  8. Testnevelési Egyetem
  9. Budapesti Corvinus Egyetem
  10. ELTE BGGYK
  11. ELTE PPK
Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech