DSC 14 of 50

Gólyatábori Sportkampány 2018

2018. 08. 16.
DSC 14 of 50

A BEAC csapata idén is elindul, hogy személyesen mutassa be az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát az ELTE gólyáinak.

Gólyaként most még lehet, hogy úgy érzed, hogy nem fogsz kiigazodni az egyetemi élet sokoldalúságában. Ezért is indul el a BEAC, az egyetem 120 éves sportegyesülete a Diákhitel és az ELTE támogatásával egy lelkes, fiatal csapattal, hogy személyesen mutassák be az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát. A BEAC idén nyáron is mindent megtesz, hogy egy kis sportot csempésszen az ELTE újdonsült hallgatóinak gólyatáboraiba.

Az egyetem sportszervezőivel és sportösztöndíjasaival karöltve augusztus vége és szeptember eleje között összesen 9 gólyatáborba látogat el a BEAC, bekapcsolódva az egyes karok sportnapjaiba. Bemutatók, vetélkedők, bajnokságok, vadonatúj ELTE Sportkisokosok, nyereményjáték, ajándékok, VIWA Vitaminwater frissítők, és rengeteg közös mozgás is szerepel a programok között.

Ismerjétek meg az ELTE sportéletét a gólyatáborban, így már a tanév kezdése előtt kiválaszthatjátok, mit sportolnátok szívesen az egyetemi évek alatt!

Gólyatábori Sportkampányunk 2018-as állomásai:

augusztus 25. – TTK gólyatábor

augusztus 26. – IK gólyatábor

augusztus 31. – PPK gólyatábor

szeptember 1. – TÓK gólyatábor

szeptember 3. – TáTK gólyatábor

szeptember 6. – ÁJK Orientációs Napok

szeptember 6. – BTK gólyatábor

szeptember 6. – GTI gólyatábor

szeptember 7. – BGGYK gólyatábor

A kampány lezárása a szeptember 10-14.között megrendezésre kerülő ELTE Sport7, ahol közel 40 sportágat próbálhat ki az ELTE valamennyi hallgatója és dolgozója.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech