DSC 3555

Gólyatábori Sportkampány 2016

2016. 08. 15.
DSC 3555

A BEAC idén nyáron is mindent megtesz, hogy egy kis sportot csempésszen az ELTE újdonsült hallgatóinak gólyatáboraiba

Gólya vagy? Akkor neked még minden új az ELTE-n! Ezért is indul el a BEAC, az egyetem 118 éves sportegyesülete egy lelkes, fiatal csapattal, hogy bemutassák az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát. A BEAC idén nyáron is mindent megtesz, hogy egy kis sportot csempésszen az ELTE újdonsült hallgatóinak gólyatáboraiba. Az egyetem sportszervezőivel és sportösztöndíjasaival karöltve augusztus közepe és szeptember eleje között összesen 7 gólyatáborba látogat el a BEAC, bekapcsolódva az egyes karok sportnapjaiba. Bemutatók, vetélkedők, bajnokságok, vadonatúj ELTE-Sportkisokosok, nyereményjáték, ajándékok, Coca-Cola termékek, és rengeteg közös mozgás is szerepel a programok között.

Ismerjétek meg az ELTE sportéletét a gólyatáborban, így már a tanév kezdése előtt kiválaszthatjátok, mit sportolnátok szívesen az egyetemi évek alatt!

Gólyatábori Sportkampányunk 2016-os állomásai:

augusztus 17. – GyógyMatek gólyatábor

augusztus 26. – IK gólyatábor

augusztus 28. – TáTK gólyatábor

augusztus 30. – BTK gólyatábor

szeptember 3. – PPK gólyatábor

szeptember 3. – TÓK gólyatábor

szeptember 9. – ÁJK Orientációs Napok

A kampány lezárása a szeptember 12-16.között megrendezésre kerülő ELTE Sport7, ahol közel 40 sportágat próbálhat ki az ELTE valamennyi hallgatója és dolgozója.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech