NAZ 3805

GEOLOGólok siker a IV. ELTE-Infopark Kupán

2016. 02. 22.
NAZ 3805

Többek között a Lufthansa, a MOL és a címvédő TELEKOM IT SIS részvételével rendezték meg negyedik alkalommal
az ELTE környezetében működő cégek számára kiírt tornát, amelynek a Tüskecsarnok szolgált otthonául.

2016. február 19-én, pénteken immáron negyedszer rendezte meg az ELTE és a BEAC a IV. Infopark Kupát. A már hagyománnyá váló rendezvény célja, hogy az ELTE környezetében működő cégek a sport által élő kapcsolatba kerüljenek egymással és az egyetemmel, nem utolsósorban pedig összemérhetik futballtudásukat a pályán. A kupának idén is a Tüskecsarnok adott otthont a Nemzeti Sportközpontok támogatásával.

Az A-csoportban a STRABAG, a GEFCO, a TELEKOM IT SIS, és a MOL Expats csatázott egymással, míg a B-csoportban a GEOLOGólok (Geo-Log Kft.), a Rokkant jók (Telekom), a Budapest Lufthansa SE, és a Porsche Buda Cunami Fc. lépett pályára.

A mérkőzések remek hangulatban teltek, a csapatok lelkesedését 1-1 kapott gól sem tudta megtörni.

Az elődöntőben a GEOLOGólok 4-3-ra verték a STRABAG képviselőit, míg a Rokkant jók csapata 4-1-el jutott a döntőbe a MOL Expats ellen. A bronzmérkőzésen a MOL Expats gólzáport zúdított a STRABAG-ra, az 5-0-s végeredménnyel megszerezték a bronzérmet. A döntőben a GEOLOGólok és a Rokkant jók találkoztak, az aranyérem sorsáról pedig büntetőpárbaj döntött, ahol GEOLOGólok csapata bírta jobban a nyomást, így ők lettek a IV. ELTE-Infopark Kupa győztesei.

A kupa végeredménye:

1. GEOLOGólok (Geo-Log Kft.)
2. Rokkant jók (Telekom)
3. MOL Expats
4. STRABAG
5. TELEKOM IT SIS
6. Porsche Buda-Cunami Fc
7. GEFCO
8. Budapest Lufthansa SE

A legjobb kapusnak járó díjat Szalai Zoltán nyerte a Rokkant jók csapatából, míg a gólkirályi címet Szőke István vívta ki magának a MOL Expats csapattagjaként.

Az eredmények innen letölthetők.

A tornán készült képek elérhetőek az ELTE-BEAC Facebook oldalán és a galériában.

fotók: Nagy Ádám Zoltán

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech