Triatlon

Fuss és tekerj egészséges környezetben a Polythlonosokkal!

2011. 09. 06.
Triatlon

Érdeklődsz a kerékpározás vagy futás iránt, esetleg már régebb óta űzöd e sportágakat, és mindezt szeretnéd terepen is kipróbálni egy jó hangulatú ELTE-s csapat tagjaként? Ha magadra ismertél, olvass tovább…

Egyénileg vagy váltóban is teljesítheted a különböző nehézségű pályákat - kezdőtől a profi szintig -, és játékos feladatok is várnak téged. Akik pedig már régebb óta triatlonoznak vagy duatlonoznak, kiváló lehetőség számukra, hogy ELTE-s csapatunkhoz most csatlakozzanak akár haladóként a MEFOB-on, kezdőként az Universitas Kupán is induljanak velünk! Mindemellett színes családi programok, koncertek, vetélkedők, tombola, sport és életmód tanácsadás, környezetvédelmi programok is várnak titeket, és megismerkedhettek majd híres sportolókkal és közéleti személyiségekkel akik maguk is szerelmesei a terepduatlonnak.

A verseny kiírása itt letölthető.

Idõpont: 2010.09.18 (vasárnap)
Helyszin: Piliscsaba

Ha kezdő vagy, ne ijesszen meg a sok információ! Keresd edzőnket, Kis Gyulát és ő segítségedre lesz, hogy megtaláljátok a számodra megfelelő kihívást.

e-mail: [email protected]
tel.: 06/30 371-6771

Jelentkezni lehet Kis Gyula sporttársunknál ([email protected] ), aki minden fontos információt el fog nektek küldeni majd a verseny előtt, így a helyszínen is könnyen megtalálsz majd minket.

Szeretettel várunk titeket! Tekerj és fuss velünk!

Az ELTE-BEAC Polythlon csapata

Kapcsolódó cikkek:

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech