Spin2

Februárban ismét elrajtolnak a spinning edzések!

2014. 01. 29.
Spin2

Szorgalmi időszakban sem szeretnél mozgás nélkül maradni? Hétfőn indul az előzetes jelentkezés a hallgatók körében nagy népszerűségnek örvendő spinning edzésekre!

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni. Az év mind a 4 évszakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Egy-egy évszakbérlet 10 alkalomra jogosít fel Titeket, a szezon elején kiválasztott időpontban. Az edzések költségtérítését légkésőbb az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:

ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, edzőterem a Szertár büfé mellett.

Edzések tervezett időpontjai:

cycling

Jelentkezés:

Az előjelentkezési időszak: február 3. – február 7. Ebben az időszakban e-mailben foglalhattok időpontot magatoknak. Az időszakban lefoglalt helyek befizetési határideje február 7. A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 9-17 óra között az irodában (I. lépcsőház, II. emelet).

Február 7-e után nincs előjelentkezés, a nem megvásárolt foglalás elvesznek, a fennmaradó szabad helyek február 7-e után az irodában vásárolhatóak meg.

Előjelentkezés:

Őszi Krisztiánnál az alábbi e-mail címen (névvel és Nepun kóddal): [email protected]

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak és Alumniknak 6000 Ft/évszak (Neptun kóddal), külsősöknek 9000 Ft/évszak. Ez 10 edzés alkalmat jelent, a szezon elején kiválasztott időpontban.

Figyelem! Alacsony létszám eseten nem indítunk el a csoportot, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzés 2013. 02. 07., hétfő

Várunk Titeket! Az megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező - sportágfelelős: Őszi Krisztián (tel.: 0670/381-06-49; e-mail: [email protected])

Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről: ELTE-BEAC Cycling

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech