DSC 3021

Ezrek kezdték sportosan az új tanévet az ELTE Sport7-tel!

2017. 09. 18.
DSC 3021

Közel 40 kipróbálható sportág, több mint 100 edzésidőpont és több ezer érdeklődő jellemezte a 2017-es ELTE Sport7-et

Több ezer érdeklődő volt kíváncsi a 2017-es ELTE Sport7-re, ahol közel 40 sportágat, több mint 100 edzésidőpontban próbálhattak ki a mozogni vágyók. A szeptember 11-től egy héten át zajló nyílt hét célja idén sem volt más, mint hogy közelebb hozza, ismertté és elérhetővé tegye az ELTE és a BEAC számos sportolási lehetőségét, sportprogramját az ELTE polgárai számára.

Az évről évre egyre több résztvevőt megmozgató eseményen a hallgatók mellett számos alumnus, egyetemi dolgozó és ELTE-s külföldi hallgató is részt vett.

Már a hétfői napon is rengetegen voltak kíváncsiak a programokra, különösképpen az aerobik órák arattak nagy sikert, ahol százak zsúfolódtak össze a BEAC csarnokában, hogy pörgős és felfrissítő edzésekben legyen részük.

Az egy héten át tartó ELTE Sport7 óriási népszerűsége egyben a BEAC tanévkezdő sportkampányának sikerességét is mutatja.

Az aerobiktól a falmászásig, a polefitnesztől a jógáig, közel 40 sportágat próbáltak ki a résztvevők. A Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában, a Vízisporttelepen és több más külső helyszínen is voltak ingyenes programok, így lehetett kajakozni, falat mászni vagy éppen hastáncolni is.

A Sport7-et kéthetes gólyatábori, beiratkozási és kollégiumi kampány előzte meg, ahol az ELTE 2017/2018-as tanévéről szóló Sportkisokosát 10 000 példányban osztották ki a BEAC munkatársai.

Az ELTE Sport7-hez egy nyereményjáték is kapcsolódott, amelyet eddig közel 1300-an töltöttek ki. Aki a helyszínen vett részt a játékban egy vadonatúj BEAC-os pólóval, valamint a Coca-Cola jóvoltából frissítővel is gazdagodott. A játék szeptember 28-ig tart, a fődíjak pedig nem mások, mint az ELTE Sport Arca, Kapás Boglárka által dedikált Vizes VB kabalafigurák. Emellett még kisorsolunk egy 45.000 Ft-os Nike ajándékutalványt, az Eötvös Kiadó jóvoltából ELTE-s ajándékcsomagokat, valamint BEAC-os termékeket is.

Aki lemaradt a Sport7-ről, annak sem kell csüggednie, ugyanis a bemutatott sportágak bármelyikéhez folyamatosan lehet csatlakozni az év folyamán. További információk az edzésekről a BEAC honlapján: https://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/

A Sport7-en készült fényképek megtalálhatók a BEAC FB oldalán.

A hétfői nap képei

A keddi nap képei

A szerdai nap képei

A csütörtöki nap képei (fotók: ELTE Online)

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech