Steve

Európa elitjében cheerleader csapataink!

2014. 06. 30.
Steve

A magyar válogatott tagjain kívül az ELTE Coed Group és az ELTE Veres Sister elnevezésre hallgató párosunk is porondra lépett a bonni Európa Bajnokságon.

Cheerleader: ELTE-s sikerek a Cheerleader EB-n! Az ELTE All Star Cheerleaders csapata hétvégén a Bonnban megrendezett Cheerleader Európa bajnokságon járt, ahol 23 nemzet több mint 3000 versenyzője vett részt. A mieink ismét kiválóan szerepeltek és roppant erős mezőnyben kiváló eredményeket érték el.

ELTE Coed Group: 10.hely (Csapattagok: Kiss Alexandra, Nagy Gréta, Nagy-Kismarci Bence, Bagó Csaba)

ELTE Veres Sisters: 11.hely (Csapattagok: Veres Orsolya, Veres Dalma)

Hungarian National All Girl Team: 12.hely (ELTE-s csapattagok: Drajkó Dalma, Győri Barbara)

Hungarian National Coed Team: 12.hely (ELTE-s csapattagok: Kovacsik Rita, Torba Zita, Miklós Mátyás)

pzsAtlétika: Rólunk szólnak a hírek - pontosabban: a BEAC középtávfutójáról, Pernesz Zsófiáról! A június 14-15-én megrendezett Budapest Open - Schulek Ágoston Emlékverseny kapcsán Faragó Richárd az idei évben már több egyéni csúcsot elérő atlétánkkal és Sátor Lászlóval, a Budapesti Atlétikai Szövetség főtitkárával beszélgetett. A felvétel a ide kattintva tekinthető meg!

Még, még, még, még, ennyi nem elég - Kenesei Zsanett újabb országos bajnoki címet szerzett! 340 junior- és 266 U23-as versenyző nevezett a hétvégi ob-ra, amelyre a debreceni Gyulai István Atlétikai Stadionban került sor. A nemrégiben a Leiria International Meetingen 800 méteres síkfutásban bronzérmet szerző Zsanett idehaza prófétának számít korosztályában, így ezen versenyszámot követően a mi lányunk állt fel a dobogó legfelső fokára.

fókatornaVízilabda: Ezüstérem a X. Fókatornáról! Pólósaink számára a szezon a nyárral nem ér véget: a június 28-29-ei pécsi strandvízilabda-bajnokságon fiaink is vízbe szálltak. Az első meccsen rögvest egy "nagy hallal" találkoztak: a kevés gólt hozó találkozón fiaink fej-fej mellett haladnak Százhalombatta legjobbjaival, mígnem a dudaszó 5-5-ös döntetlennél vetett véget az gólpárbajnak. A folytatásban a házigazda Bajnok Fókák és az Athletico Lámák is behódoltak Szabó Attiláéknak a Pollach Strandon, akik ezzel megteremtették maguknak az esélyt a bajnoki cím elhódítására. Másnap rögvest a tavalyi torna bajnoka, a Lámák csapata várt az ELTE-s társaságra. Az eredmények alakulása miatt ez az összecsapás egyféle aranymeccsnek is beillett. A semleges nézőket remekül szolgálták ki a srácok: a 7-7-es döntetlennel záruló találkozón minden volt, ami szemnek-szájnak ingere. Utolsó mérkőzését a RETRO SC ellen vívták a mieink és könnyed, tetszetős játékkal végül hatgólos sikert arattak. Mindez azt jelentette, hogy 3 győzelemmel és 2 döntetlennel mindenképp dobogón végzett együttesünk, és az ugyancsak parádésan teljesítő Százhalombatta, Lámák páros meccsén született Lámák-sikernek köszönhetően az ezüstérmet is összejött Szabó Attiláéknak.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech