0

140 program Budán és Pesten - ilyen volt az ELTE Sport7

2019. 09. 16.
0

2019-ben sem kezdődhetett volna mással a tanév, mint a BEAC sportágválasztójával, az ELTE Sport7-tel.

Az ELTE 385. tanévét, míg a BEAC 121. szezonját kezdte meg szeptemberben, az immáron hagyományosnak mondható sportág választó nyílt hetével, a szeptember 9-13. között zajló ELTE Sport7-tel. Az ELTE és a Diákhitel támogatásával megvalósult rendezvényen az egyetem valamennyi hallgatója, dolgozója számára ingyenes sportolási lehetőségeket, bemutatókkal egybekötött edzéseket, sportnépszerűsítő programokat szervezett a klub városszerte.

Az aerobiktól a kettlebellig, az airflowtól a jógáig, a vívástól a fociig, közel 40 sportágat űzhettek a sportolni vágyók. Már a hétfői napon telt házas volt valamennyi edzés, az esti BEAC Aerobik kardio-alakforma órán egy gombostűt sem lehetett volna leejteni.

A Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában, a Vízisporttelepen és több más külső helyszínen is voltak ingyenes programok, így lehetett kajakozni, úszni, vagy akár a modern táncban is egy próbát lehetett tenni.

A Sport7-et kéthetes gólyatábori, beiratkozási és kollégiumi kampány előzte meg, ahol a 2019/2020-as ELTE Sportkisokost idén már 12 000 példányban osztották ki a BEAC munkatársai.

"Az év eleji sportnépszerűsítő kampányunk igazán mozgalmas volt, érdeklődők százai jöttek a Sport7 több mint 140 edzésére. Idén már bekapcsolódtak új helyszínként az ELTE gyakorló gimnáziumai is. Többek között az új belvárosi helyszíneknek is köszönhetően biztosra vehető, hogy tovább fog bővülni a klubban sportolók jelenleg 5500 fő körüli létszáma. Az érdeklődők között nagy számban voltak az első éves hallgatók és az egyetemre érkező külföldi diákok. Külön öröm, hogy Siklósi Gergely, újdonsült ELTE-s világbajnokunk is kilátogatott a Bogdánfy útra.

A sportolni vágyók számos lehetőség közül válogathattak: az újdonságok között kipróbálhatták a vívást, Pap Jenő világbajnok mester kezei alatt, vagy futhattak a Staicu Simonával, hazánk egyik legsikeresebb maratonistájával, aki idén edzéseket fog tartani az ELTE-n. A Sport7 után sem áll meg az élet, több mint 40 sportágban várjuk a kezdő és haladó sportolókat, hallgatókat, egyetemi dolgozókat Pesten és Budán egyaránt" - mondta el Simon Gábor, a BEAC igazgatója.

Az ELTE Sport7-hez egy nyereményjáték is kapcsolódott, aki a helyszínen vett részt a játékban egy BEAC-os pólóval vagy a VIWA Vitaminwater jóvoltából frissítővel is gazdagodott. A játék október 14-ig tart, a fődíj nem más, mint egy, a Decathlon által felajánlott kerékpár, emellett pedig az ELTE Shop, az ELTE Eötvös Kiadó és a VIWA Vitaminwater jóvoltából ajándékcsomagokat, valamint BEAC-os termékeket is meg lehet nyerni.

Aki lemaradt a Sport7-ről, annak sem kell csüggednie, ugyanis a bemutatott sportágak bármelyikéhez folyamatosan lehet csatlakozni az év folyamán. További információk az edzésekről a BEAC honlapján: https://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/

BEAC fotók:

HÉTFŐ

KEDD

SZERDA

CSÜTÖRTÖK

ELTE Online fotók:

HÉTFŐ

KEDD

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech