20180616 132459 1 1

ELTE PPK Családi és Sportnap a BEAC Sportpályázat támogatásával

2018. 06. 21.
20180616 132459 1 1

Június 16-án a BEAC Sportpályázatának támogatásával az ELTE PPK idén ötödik alkalommal rendezhette meg Családi és Sportnapját a soroksári Vízisporttelepen

Június 16-án a BEAC Sportpályázatának támogatásával az ELTE PPK idén ötödik alkalommal rendezhette meg Családi és Sportnapját a soroksári Vízisporttelepen. A szép számmal összegyűlt PPK-s dolgozók kikapcsolódásáról Nagy Zsófia, a Kommunikációs Iroda munkatársa számolt be.

"A pénteki, esősebb időjárás után szombaton reggel kellemes napsütésben kezdődhetett meg a program. Az érkezés - talán éppen az előző napi bizonytalanabb időjárás miatt – a szokottnál később indult, de 11 körül már megfelelő létszámmal, remek hangulatban élvezhettük a sporttelep kínálta lehetőségeket.

A szervezők már reggel 8 órakor megkezdték a programok előkészítését a HÖK Animátori Kör tagjaival együtt. Az esemény főszakácsa idén Dőtsch-Tolnai Zsuzsanna, a Dékáni Hivatal munkatársa volt, az ő irányítása mellett vette kezdetét a közös étkezés előkészítése, így mire az első vendégek megérkeztek, már házi sütemények is várták őket. A regisztráció után egész napos gyermekprogramon vehettek részt a legkisebbek, ahol a szokott színezők, origami és aszfaltrajz mellett újrahasznosított karkötőket is készíthettek.

A felnőttek eközben változatos sportprogramokat, focit, kajakozást, pingpongot és más labdajátékokat próbálhattak ki, illetve masszázzsal is vártuk őket.

10 óra körül kezdetét vette az ebéd elkészítése, bográcsban gulyáslevest főztünk, a vegetáriánusok számára pedig saláta készült. A közös főzés alatt már hagyományosnak mondható dinamikus jóga, majd sárkányhajó evezés várta a konyhai feladatokban megfáradt kollégákat. A családi napot végül tombola húzás és a közös ebéd elfogyasztása zárta.

A rendezvény ismét kiváló hangulatban és időjárás mellett, mintegy 60 ELTE dolgozó és családtag részvételével zajlott. Nagyon köszönjük a BEAC-nak, hogy ebben az évben is lehetővé tette számunkra a sporttelep és az ott található sporteszközök használatát."

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech