Eltebeac

„Egy igazi vasember nem csak saját egészségére figyel oda..."

2011. 09. 14.
Eltebeac

Kis Gyula, az ELTE-BEAC Polythlon-Triatlon szakosztály középtávú országos bajnoka, az ELTE PPK hallgatója, idén második helyen végzett hazánk egyik legrangosabb és legnagyobb kihívást jelentő triatlon versenyén, az Ironmanen. Hozzáállása mindenki számára példaértékű lehet…

Az ELTE-BEAC élsportolója, Kis Gyula, országos bajnok, négyszeres ironman egy igen erős váltó tagjaként áll rajthoz Vizdák János többszörös magyar bajnok mountainbike versenyző oldalán. Természetesen ez esetben a támogatott ügy még fontosabb számára, mint a versenyen elért eredmény.

„Örömmel fogadtam a szervezők felkérését, hiszen egyesületem, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) küldetésében is hangsúlyos helyen szerepel, hogy felhívja a figyelmét a fiataloknak az egészséges és környezettudatos életmód fontosságára és előnyeire a közösségi sport valamint az élsport népszerűsítésén keresztül.” – nyilatkozta Kis Gyula. „Hiszem, hogy egy igazi vasember, nem csak saját egészségére figyel oda, hanem a környezetével való harmóniára is!Az embereknek meg kell lassan érteniük, hogy nekünk magunknak kell tenni az egészségesebb jövőért. Egészséges táplálkozás, rendszeres mozgás és a környezetünk óvása jelenti a helyes utat számunkra ”.

Mint minden évben, Kis Gyula az ELTE-BEAC Polythlon-Triatlon vezetőedzőjeként idén is nagyszámú ELTE-s csapattal érkezik majd a piliscsabai Terepfesztivál és Terepduatlon MEFOB helyszínére.

Ha van kedved kipróbálni magad terepen duatlonban vagy futásban,
csatlakozz te is Kis Gyula csapatához
18-án és támogass te is egy jó célt!

Látogass ki 22-én a II. ELTE Sportkampányára is, ahol szintén személyesen találkozhatsz és együtt sportolhatsz vezetőedzőnkkel!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech