DSC 8701

EFOTT - Csak szabadon a BEAC-cal!

2018. 07. 18.
DSC 8701

Az ELTE 120 éves sportegyesülete, a BEAC felelt az idei EFOTT sportprogramjaiért, így az esti bulik előtt mindenki feltöltődhetett a sportos állomásokon.

Sörjóga, polefitness, lasertag, strandkézi-bajnokság, több mint száz hazai fellépő és számos világsztár – véget ért a hatnapos programkavalkád Velencén. Az ELTE társszervezésével rendezték meg július 10–15. között az idei EFOTT fesztivált, ahol napközben a sport- és civil programoké, este pedig a koncerteké volt a főszerep. A sportprogramokért idén az ELTE 120 éves sportegyesülete, a BEAC felelt, így az esti bulik előtt mindenki feltöltődhetett a sportos állomásokon.

Minden nap 11 órakor kezdődött az ébresztő aerobik, és többek között volt sörjóga, polefitness, box, muay-thai, erőnléti edzés, persze az elmaradhatatlan fesztiváljátékok is. A Sportszigeten a lasertaget, az extrém íjászatot, a dartsfocit, és egy extrém akadálypályát is ki lehetett próbálni.

A fesztivál adott otthont a BEAC szervezésében az idei MEFOB strandkézilabda döntőnek, ahol 8 női és 9 férfi csapat mérkőzött meg. A cheerleader lányok és fiúk pedig a fesztivál egész területén látványos bemutatókkal szórakoztatták az érdeklődőket.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden segítőnek, edzőnek, szervezőnek és résztvevőnek, hogy együtt tölthettük ezt a felejthetetlen hetet!

Galéria 1

Galéria 2

Strandkézi MEFOB galéria 1

Strandkézi MEFOB galéria 2

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech