GT kép 2014

Decathlon Gólyatábori Sportkampány

2014. 09. 09.
GT kép 2014

Egyesületünk sikeres három héten, 2000 km-en, hét gólyatáboron van túl, ahol sportösztöndíjasainkkal kart karba öltve több mint 3000 gólyának szerveztünk sportnapot.

Az előző évekhez hasonlóan, az ELTE 380-ik tanévét is egy háromhetes sportnépszerűsítő kampány előzte meg. A kampány keretén belül az ELTE Sportiroda és az ELTE-BEAC munkatársai, az ELTE sportszervezői ösztöndíjasai hét gólyatáborba látogattak el. Az augusztus közepére elkészült, ELTE Sportkisokos kiosztásával, különböző sportnapok szervezésével és széleskörű tájékoztatókkal, több mint 2000 gólyához jutott el egyetemünk valamennyi sportolási lehetősége. Aerobik bemutatókkal, hastánccal, közös edzésekkel, játékokkal és vetélkedőkkel színesítették a szervezők, az ELTE kari gólyatáborait. Az ELTE-BEAC szervezői csapat közel 2000 kilométeres kampánya érintette Pusztafalut, Mezőkövesdet, Bodajkot, Siófokot, Zánkát, Fonyódligetet és Balatonlellét is. A helyszíneken a Coca-Cola és a Decathlon ajándékait nyerhették meg a résztvevők.

A gólyatábori programokat követően a beiratkozások és kollégiumi beköltözések idején is folytatódott a tájékoztatás. A kampány részeként nyereményjátékot hirdetett az ELTE-BEAC (itt: http://a.pgtb.me/6xcdvf) , ahol eddig közel ezer érdeklődő játszott már.

A kampány lezárása a szeptember 8-11 között megrendezésre kerül ELTE Sport7, ahol 29 sportágat próbálhat ki az ELTE valamennyi hallgatója és dolgozója. (https://www.facebook.com/events/1498374097072721/)

A sportkampányt az ELTE Sportiroda és az ELTE-BEAC valósította meg a MEFS által kiírt „KMR Intézményi Sportiroda Pályázat 2014, Integrált felsőoktatási sportirodák felállítása és fejlesztése a Közép-magyarországi régió állami felsőoktatási intézményeiben” című pályázatának, a Decathlon és a Coca-Cola támogatásával.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech