Sporthetes1

Decathlon ELTE Sport7: Válassz sportot az ELTE-n!

2014. 08. 29.
Sporthetes1

Sportágcunami lepi el szeptember 8-11-e között a Bogdánfy úti Sporttelepet, indítsd te is az ELTE-BEAC sportágválasztójával az első szorgalmi heted!

Kezdd sportosan a szorgalmi időszakot! A 2014/15-ös tanévet a Decathlon ELTE Sport7 elnevezésű rendezvénnyel nyitja az egyetem. A Sport7 az ELTE Sportiroda és az ELTE-BEAC közös programja. A Sport7 keretén belül az ELTE hallgatói és dolgozói szeptember 8-11-e között hétfőtől csütörtökig az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepén több mint 30 sportágat próbálhatnak ki. Az edzéseket az ELTE sportszervezői ösztöndíjasai és az ELTE-BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartják.

A Decathlon ELTE Sport7 a legjobb lehetőség, hogy az ELTE polgárai megismerkedjenek az egyetemi sportolási lehetőségekkel. A nyílt hét folyamán minden edzés, sportág ingyen kipróbálható. Mindenki számára akár több sportág megismerésére is van lehetőség.

Nyereményjáték:

A Decathlon Sport7 nyereményjátékot is tartogat a résztvevők, érdeklődők számára. Az ELTE-BEAC Facebook oldalán található játékkal a 25 db Decathlon és ELTE-BEAC egyedi ajándékát lehet megnyerni. Sportfelszerelések, sporttáskák, egyedi póló és a fődíj egy egyedi kerékpár!

Kattints ide és nyerj: http://a.pgtb.me/6xcdvf/gxcd8?w=27252644&e=65796850

A hét programjából:

- ELTE Aerobik –Mozgoni boldogság: mindennap különböző típusú órákkal várnak az ELTE aerobik oktatói. Zumba, dance, zsírégető, party kickboksz, pilátesz, erősítő egy helyen.

- Egyetemi csapataink tartanak toborzót és bemutató edzéseket futsal, nagypályás labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, röplabda, rögbi, ötlabda sportágakban.

- Funkcionális tréningek, TRX, kettlebell, spinning/cycling.

- Erő- állóképességi sportok: atlétika, triatlon, kajak-kenu/evezés.

- Táncos sportok, bemutatók: hastánc, modern jazztánc.

- Küzdősportok: aikido, kick boksz, muay thai karate, brazil jiu jitsu, kung fu.

- Jóga

- Cheerleading

- Különleges ütős sportok (KÜS): tenisz, tamburelli, gyorstollas, tollaslabda, asztalitenisz.

- Sakk

Az egyes sportágakról további részleteket az ELTE Sportkisokosból tudhattok meg: https://www.beac.hu/hirek/ajanlo/megjelent-az-uj-elte-sportkisokos-2/

Hol?

Az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepén, a Lágymányosi ELTE kampusztól két percre a Bogdánfy út 10. szám alatt.

Mikor?

A tanév első óráit követően, már a szorgalmi hét első napjaiban, szeptember 8-11. között mindennap.

Érdekel a program, több részletet szeretnél meg tudni?

Facebook: ELTE Sport7 (https://www.facebook.com/events/1498374097072721/)

ELTE-BEAC Sportiroda: Fedasz Vivien, 06-1-209-0617, [email protected]

Ha még ez sem volt elég, akkor az ELTEvízió és a BEAC közös sportvideója biztosan meghozza a kedvedet egy kis mozgáshoz:

Találkozunk a BEAC-on!

A rendezvény az ELTE Sportkampány része, melyet a KMR Intézményi Sportiroda Pályázat 2014: Integrált felsőoktatási sportirodák felállítása és fejlesztése a Közép-magyarországi régiók állami felsőoktatási intézményeiben (MEFS) című pályázat keretein belül valósít meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech