Triathlon

Csatlakozz a triatlonisták táborához!

2011. 07. 29.
Triathlon

Folytatódik sorozatunk. Ezúttal Kis Gyula bemutatkozását olvashatjátok…

Kis Gyula vagyok, az ELTE sportösztöndíjas hallgatója. A PPK-n tanulok sportszervezést. 2008 óta vagyok vezetőedző az ELTE-BEAC Polythlon Triatlon Klubnál.

Életem a triatlonról szól. Első versenyemen 19 éve vettem részt, még gyerek korcsoportban. Azonnal magával ragadott a triatlon lendülete és hangulata. Évről-évre új célokat tűztem ki magam elé, és fejlesztettem tudásom. Ezt a törekvésemet siker koronázta, hiszen junior korcsoportosan Európa kupa 9. helyezést értem el. Ezután az U-23-as kategóriában világbajnoki 14. helyezett lettem. Majd a hosszabb távok felé vettem az irányt. Először a fél-ironman távon értem el szép sikereket (OB 1.), majd 2008-ban megcsináltam a teljes ironman távot, ami a mai napig bennem él, mint életem egyik nagy élménye. Egy évre rá, második helyet sikerült ugyanitt elérnem.

Edzéseinken megismerheted a triatlon sportot, ami a három alap sportágból tevődik össze, így bárki számára elérhető és űzhető, nem igényel nagyobb anyagi befektetést. Foglalkozásaink elsősorban a három alapsport (úszás, kerékpár, futás) helyes mozgásainak elsajátításáról, valamint az erőnlét megszerzéséről szólnak. Nagy hangsúlyt fektetünk az állóképesség és mozgáskoordináció fejlesztésére is. A foglalkozások mellett versenyekre is járunk, amelyek igazán remek időtöltést biztosítanak, jó hangulatú, fiatalokkal teli társaságban!

Csatlakozz Te is az ELTE-s triatlonosokhoz, hogy egészségesebb, fittebb legyél, és ezzel könnyebben vedd a hétköznapok más akadályait is! Ne feledd: „a legjobb hallgatók is mozognak, a legjobb sportolók is tanulnak.”

Elérhetőségek:
e-mail: [email protected]
tel.: 06/30 371-6771

További információért látogass el a Polythlon honlapjára!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech