Kettlebell1

Csatlakozz a BEAC erőnléti edzéseihez!

2019. 09. 11.
Kettlebell1

Olyan sportot keresel, ahol végre igazi fejlődést vehetsz észre magadon? Szeretnél erősebb lenni és esztétikusabb külsőt alakítani magadnak? Jó lenne, hogyha mindezt kedvező áron érhetnéd el?
Mi mindre tudunk megoldást!

Olyan sportot keresel, ahol végre igazi fejlődést vehetsz észre magadon? Szeretnél erősebb lenni és esztétikusabb külsőt alakítani magadnak? Jó lenne, hogyha mindezt kedvező áron érhetnéd el?

Mi mindre tudunk megoldást! Az Erőnlét és Fitnesz Szakosztály ősszel is várja a jelentkezőket. Edzéseinken nagy hangsúlyt fektetünk az alapokra és a sérülés megelőzésre, hiszen a legfontosabb hogy minél tovább egészségesek maradjunk. Edzőink rendszeresen képzik magukat, hogy a lehető leghatékonyabban tudjanak veletek foglalkozni. Edzésterveink lehetővé teszik, hogy kezdő és haladó vendégeink is kellő intenzitású terhelésben részesüljenek. Óratípusaink férfiak és nők részére egyaránt elérhetőek és ajánlottak is. Nálunk nem csak edzeni járnak az emberek, itt egy aktív, támogató közösség tagja lehetsz. Havonta szervezünk csapatépítő programokat, ahol a sportolók jobban megismerhetik egymást. Megtalálsz minket a BEAC-on és a belvárosban is, helyszíneink kényelmesen elérhetőek rövid idő alatt.

Válassz az alábbi edzéseink közül és jelentkezz be a www.facebook.com/beaceronlet oldalon, üzenetben.

Funkcionális köredzés

A funkcionális köredzés során számos eszközzel dolgozunk, amelyek segítségével más-más módon tudjuk megmozgatni és fejleszteni a testet. Az intenzív köredzéseinket azoknak ajánljuk, akik a pörgős és változatos órákat kedvelik. Köredzéseinken TRX, Rope-Kötél, RIP Trainer és saját testsúlyos gyakorlatokat használunk.

Kettlebell

A kettlebell az egyik leghatékonyabb mozgásforma a kondícionális képességfejlesztés világában. Ez a több száz éves múltra visszatekintő vasgolyó mögé felépített rendszer brutális gyorsasággal fejleszti az erőt, állóképességet és a gyorsaságot úgy, hogy közben hozzásegít az alkatodhoz illő legsportosabb alakhoz. A preventív módon felépített gyakorlatok javítják a tartást, a keringési rendszer működését és az ízületek mozgékonyságát!

Súlyzós Erőedzés

Korábban a három nagy erősport: az erőemelés, súlyemelés és testépítés egy kalap alá tartozott. A régi iskola, a lehető leghatékonyabban vegyítette az élettan ésszerű törvényeinek helytálló gyakorlatokat. Ezen rendszerben tudatos és rendszeres mérésekkel segítjük a szálkás és erős test kialakítását, szigorú és fegyelmezett, de természetesen vidám és jó hangulatú edzések keretein belül, mely akár rendszeres versenyzésre is lehetőséget biztosít. Csak a komoly elhatározásokkal rendelkezőknek! 😉

TRX

A TRX világszerte ismert és népszerű, az erő és a core izmok fejlesztésére szolgáló egyik leginnovatívabb eszköz. Edzőink több mint 100 különböző gyakorlatot ismernek, ezáltal biztosítva az edzések változatosságát. Célunk, a test-tudat, a koordináció, állóképesség és az erő fejlesztése. Tudatosan felépített óráinkon szintrendszerünknek köszönhetően mindenki motivált a fejlődésre.

IntenzitásMánia

Egy 3 hónapos programra hívunk meg téged, amelynek keretében a saját testsúlyunkat használjuk az állóképesség és az ügyesség fejlesztésére. A programot minden olyan résztvevőnek ajánljuk, akinek a fogyás vagy a szálkásítás a célja. Edzéseink intenzívek, de egyben jó hangulatúak is. Változatos feladatsorok, folyamatos mozgás és remek zene gondoskodik arról, hogy kitarts egészen a végéig. Itt együtt mozog az egész csapat és az edző is. Az intervall edzéseknek köszönhetően rengeteg kalóriát tudsz elégetni csupán 60 perc alatt.

Reméljük valamelyik edzésünk elnyerte a tetszésedet. További információkért kövess minket facebookon és instagramon:

www.facebook.com/beaceronlet

www.instagram.com/beacforce

Jelentkezz be hozzánk üzenetben és próbáld ki magad! Biztos találsz neked megfelelőt!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech