Olympic sports basketball pictogram clip art 412434

Bravúros győzelem a Szekszárd ellen

2010. 10. 14.
Olympic sports basketball pictogram clip art 412434

A BEAC az első pillanattól kezdve ellenállhatatlanul játszott, rendkívül mozgékony támadásaikkal és agresszív védekezésükkel már az első negyedben szétzilálták a vendég szekszárdiak játékát. A folytatásban is megmaradt a lendület és a forduló meglepetését hozva bravúros 23 pontos győzelmet arattak, ezzel megszerezték első győzelmüket a bajnokságban.

Rohamléptekkel halad előre az NB. I-es női kosárlabda bajnokság. A Népligeti nyitó fordulót követően szinte megállás nélkül játszanak a kosaras lányok, szerda este a Bogdánfy utcában a Szekszárd ellen már a 6. fordulóra került sor. Az eddig lejátszott mérkőzéseken a nagy csapatok ellen nem sok esélyünk volt. Az első győzelmi remény vasárnap a Vasas-Csata ellen volt, azonban a kínálkozó lehetőséggel nem tudtak a lányok élni.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd csapata a bajnokság egyik legerősebb középcsapata, a szerdai mérkőzésnek is egyértelműen az esélyesei voltak. A lányok az első pillanattól kezdve ellenállhatatlanul játszottak, rendkívül mozgékony támadásaikkal és agresszív védekezésükkel már az első negyedben szétzilálták a vendégek játékát. A folytatásban is megmaradt a lendület és a forduló meglepetését hozva bravúros 23 pontos győzelmet arattak a Szekszárd felett, ezzel megszerezték első győzelmüket a bajnokságban.

A következő mérkőzésre Zalaegerszegen kerül sor szombaton 17,00 órai kezdettel a ZTE NKK ellen.

NB. I. - 6. forduló

BEAC-Ú;jbua - Atomerőmű KSC Szekszárd 85-62 (19-12, 21-16, 18-14, 27-20)

Csicsai 11, Zsámár 5, Bagi 6, Kárász 14, Szász 19
Cs.: Katona Sz. 15/3, Katona Zs. 6, Horváth Sz. 7, Kisvári 1, Szamosi 1, Gróf nj., Guti nj.

Edző: Balogh Judit

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech